Březen 13, 201411 r jsem to nasel kolik to stoji a dost me to prekvapil ta cenadenni.JPG a to si ještě připočítejte nějakou kačku za kabeláž, konektory + ušetřený nějaký čas na montážní lince, když tam ten konektor nemusí montovat a zapojovat .... tak to pak ve výsledku nějakou finanční úsporu hodí
Březen 13, 201411 r Pánové jak jste tady před nedávnem řešili ceny u čerpaček tak kousek od Schladmingu Shellka za 1,27€/l a co se týče čerpaček u obchodních domů tak v tom nevidím problém protože třeba Globus bere stejná paliva jako Benzina
Březen 13, 201411 r keď som bol minulý rok na ŠkodaHome, tak na spiatočnú cestu som tankoval práve Globus, v tom čase mal tuším najlepšiu cenu auto to prežilo, žiadny problém. u nás momentálne sa benzín drží na 1,394, cez víkend možno opäť dajú akciu. k hraniciam to nemám práve najbližšie, a tých pár centov navyše mi neuškodí...
Březen 13, 201411 r blázníte , taková záslepka by byla v podání Škoda alespoň 60 Kč ... takové zbytečné náklady
Březen 13, 201411 r Ono jsou to drobnosti ale ve výsledku ti na autě pak takových drobností chybí třeba 20 a to už zamrzí za ty peníze co za to člověk dá
Březen 13, 201411 r určite ma to mrzí menej na aute za 9 litrov, ako kolegovi nefunkčné BT, otravné start-stop a mnoho ďalších drobností za 25 litrov...
Březen 13, 201411 r taky ho nechci ale zas na druhou stranu porad prepocitavat meny me taky nebavi. Edit: Ta dira je fakta ale divna ze alespon uz nedali novy plast Upraveno Březen 13, 201411 r od ASPIRE
Březen 13, 201411 r A to já bych i éčka bral..Minimálně co se týče cestování by to bylo pro mě pohodlnější a hlavně taky ty nákupy z ciziny.. Ale jinak mi je to v podstatě šumák čím v obchodě zaplatím nebo v jaké měně dostanu výplatu..
Březen 13, 201411 r v zmluve mám i ja viac, ale po odpočítaní zliav vyšla na 9 a na toto sa teším Upraveno Březen 13, 201411 r od wirer
Březen 13, 201411 r wirer: pěkný rozdíl .. Koukám, máš letní Continental, to jsou premium nebo eco? Edit: a ty poklice, sakra co ja se jich s tím novým znakem nasháněl a stejně nesehnal... Upraveno Březen 13, 201411 r od Galvi
Březen 13, 201411 r Galvi, puklice som dostal, ako aj kolá. resp. auto na nich bolo a pridali mi zimné, na ktorých som z predajne odchádzal juraj, ešte netuším. už i dnes som cchel, ale víkend má byť dosť chladno, tak to počká voice, netuším, na fotke to nie je dobre viditeľné, ale pravdepodobne si sa trafil Upraveno Březen 13, 201411 r od wirer
Březen 14, 201411 r Už to prezuj..zbytočne ich drieš...až tak chladno zasa nebude A už vieš či pôjdu disky alebo nechávaš plecháče ?
Březen 14, 201411 r Dneska ráno -2°C, přes den sice skoro 20°C, ale zejtra má lejt a ochladit se. Přitom minimálně 4x až 5x týdně musím vyjíždět kolem 4-5 hodiny ráno. Přitom není vzácností narazit na namrzlou "lagunu" nebo "zasklenou louži". Takže i když už asi v týhle sezóně nebude padat mokrý bílý svinstvo ani nijak zvlášť mrznout, minimálně do konce březince to nebudu riskovat a na letní + alu přehodím asi až poslední březincovej víkend...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.