Březen 17, 201411 r takto : https://www.google.sk/maps/@48.70058,21.250669,3a,75y,213.52h,87.51t/data=!3m4!1e1!3m2!1sN2eWU4IsB1Q9txtBbDvFBg!2e0?hl=sk
Březen 17, 201411 r ja som mal podobne ako pyro, akurát okolo Audi som len prechádzal a mieril k Škode...ináč by som sa nedoplatil jediné čo ma mrzí, že nemal kto ísť so mnou a podeliť sa o radosť. prípadne urobiť cvak pri preberaní kľúčov a papierov ale čo už Upraveno Březen 17, 201411 r od wirer
Březen 17, 201411 r To já byl zatím jen 2x doprovod u koupě nového auta.. Poprvé, když si mamka kupovala Fabii I a podruhé když si šla pro Golfa.. Fotil jsem jak blázen, ale většina fotek byla rozpatlaných jak se mě třepaly ruce ... ale zato jsem pak měl i první jízdu s Golfem (asi 5 metrů), protože ta předávací místnost měla úzké dveře a mamka se bála vyjet
Březen 17, 201411 r Přebírat nové auta je krásné. Už jsem přebral 10kusů, bohužel ani jedno nebylo moje.....
Březen 17, 201411 r Oba autíčka po nás chcou servis tak co naděláš každopádně si půjčím nějaké fáro a pojezdím v mezičase než bude vše hotovo
Březen 17, 201411 r Jj kvuli tomu také jezdím autorizák.... A to jím tam dojedeš se vším a platíš jen práci? Protože já jezdím jen s vlastním olejem a už i tak si připadám, že jim nedám vydělat ani korunu
Březen 17, 201411 r Tak to jestli si vzpomeneš, dej vědět, kolik bude za práci. Celkem by mě to zajímalo, jestli se to oplatí si vozit vše vlastní a nebo si zase naopak naúčtují balík za práci, aby se to vyrovnalo.
Březen 17, 201411 r Práce Octavia max 1500,- a práce Fabia max 1300,- ale přesné ceny ti můžu napsat zítra respektive ve čtvrtek kdy jde do servisu druhé auto
Březen 18, 201411 r To já byl zatím jen 2x doprovod u koupě nového auta.. Poprvé, když si mamka kupovala Fabii I a podruhé když si šla pro Golfa.. Fotil jsem jak blázen, ale většina fotek byla rozpatlaných jak se mě třepaly ruce ... ale zato jsem pak měl i první jízdu s Golfem (asi 5 metrů), protože ta předávací místnost měla úzké dveře a mamka se bála vyjet no to som aj ja zvedavy ako vyjdem tie dvere su strasne uzke
Březen 18, 201411 r Mne auto vybral von predajca a ja som zatial vyberal veci zo stareho, ktore som im tam nechal... -- Z mobilu
Březen 18, 201411 r nuda keď sa to osvedčí a zapáči viacerým, možno to vyrežem a hodím na auto len neviem, či ten nápis KODA by nemal ísť vyššie a trošku zmenšiť, aby veľkostne sedel s tým S-kom
Březen 18, 201411 r zadne sklo asi...rieši sa to akurát na FB stránke edit: Upraveno Březen 18, 201411 r od wirer
Březen 18, 201411 r Tak už jsem ze servisní kontroly doma při 64704km událo se následující: - olej - brzdová kapalina - palivový filtr - vzduchový filtr - pylový filtr - olejový filtr - kontrola celého auta plus umytí Výsledná cena sakum prdum 3491,- takže jsem moc spokojený akorát prý kotouče začínají vypadat nepěkně (bohužel jezdím snad 85% dálnice tudíž ty brzdy moc nepoužívám a tušil jsem to) takže příští rok nejspíš výměna
Březen 18, 201411 r Jo, tak to je hodně pěkné cena Před příštím servisem se tam zajedu zeptat, co by na to, kdybych si všechno dovez řekli.. Jestli by s tím neměli problém.. Mimochodem s brzdami jsem na tom stejně.. Mrkni... Jak jsem byl minulý týden v servise, také mě o nich řekli své
Březen 18, 201411 r Tak já to nemám asi tak moc a navíc byl pešek v tom že auto stálo od 9.3. protože jsem nějak nestíhal a na víkend jsme nikde nejeli. Takže byly takové pěknější mno
Březen 19, 201411 r Chtěl bych kouknout na ceny kotoučů a destiček jen jak zjistím jakou velikost kotoučů mám na Scoutu?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.