juraj07 Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 presne tak je to aj u nas Pyro :D ale ja ne ja radsej Skodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 takto : https://www.google.sk/maps/@48.70058,21.250669,3a,75y,213.52h,87.51t/data=!3m4!1e1!3m2!1sN2eWU4IsB1Q9txtBbDvFBg!2e0?hl=sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 (editace) ja som mal podobne ako pyro, akurát okolo Audi som len prechádzal a mieril k Škode...ináč by som sa nedoplatil jediné čo ma mrzí, že nemal kto ísť so mnou a podeliť sa o radosť. prípadne urobiť cvak pri preberaní kľúčov a papierov ale čo už Editováno: 17. Březen 2014, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 To já byl zatím jen 2x doprovod u koupě nového auta.. Poprvé, když si mamka kupovala Fabii I a podruhé když si šla pro Golfa.. Fotil jsem jak blázen, ale většina fotek byla rozpatlaných jak se mě třepaly ruce ... ale zato jsem pak měl i první jízdu s Golfem (asi 5 metrů), protože ta předávací místnost měla úzké dveře a mamka se bála vyjet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Přebírat nové auta je krásné. Už jsem přebral 10kusů, bohužel ani jedno nebylo moje..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Dneska dorazil takový "malý" balíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 To vypadá na servis celého vozového parku .. Chudák pošťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Oba autíčka po nás chcou servis tak co naděláš každopádně si půjčím nějaké fáro a pojezdím v mezičase než bude vše hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Necháváš to dělat v autorizáku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Jo jo kvůli servisce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Jj kvuli tomu také jezdím autorizák.... A to jím tam dojedeš se vším a platíš jen práci? Protože já jezdím jen s vlastním olejem a už i tak si připadám, že jim nedám vydělat ani korunu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Tohle je poprvé ale ano přijedu a vše si dovezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Tak to jestli si vzpomeneš, dej vědět, kolik bude za práci. Celkem by mě to zajímalo, jestli se to oplatí si vozit vše vlastní a nebo si zase naopak naúčtují balík za práci, aby se to vyrovnalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Práce Octavia max 1500,- a práce Fabia max 1300,- ale přesné ceny ti můžu napsat zítra respektive ve čtvrtek kdy jde do servisu druhé auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 To já byl zatím jen 2x doprovod u koupě nového auta.. Poprvé, když si mamka kupovala Fabii I a podruhé když si šla pro Golfa.. Fotil jsem jak blázen, ale většina fotek byla rozpatlaných jak se mě třepaly ruce ... ale zato jsem pak měl i první jízdu s Golfem (asi 5 metrů), protože ta předávací místnost měla úzké dveře a mamka se bála vyjet no to som aj ja zvedavy ako vyjdem tie dvere su strasne uzke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Takže nakonec Helix? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Mne auto vybral von predajca a ja som zatial vyberal veci zo stareho, ktore som im tam nechal... -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 nuda keď sa to osvedčí a zapáči viacerým, možno to vyrežem a hodím na auto len neviem, či ten nápis KODA by nemal ísť vyššie a trošku zmenšiť, aby veľkostne sedel s tým S-kom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Zajimavy napis spise to KODA bych dal tenci tak se mi to zda moc tluste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Pěkné, originální .. Kam by si to chtěl na auto nalepit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 (editace) zadne sklo asi...rieši sa to akurát na FB stránke edit: Editováno: 18. Březen 2014, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Tak už jsem ze servisní kontroly doma při 64704km událo se následující: - olej - brzdová kapalina - palivový filtr - vzduchový filtr - pylový filtr - olejový filtr - kontrola celého auta plus umytí Výsledná cena sakum prdum 3491,- takže jsem moc spokojený akorát prý kotouče začínají vypadat nepěkně (bohužel jezdím snad 85% dálnice tudíž ty brzdy moc nepoužívám a tušil jsem to) takže příští rok nejspíš výměna 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Jo, tak to je hodně pěkné cena Před příštím servisem se tam zajedu zeptat, co by na to, kdybych si všechno dovez řekli.. Jestli by s tím neměli problém.. Mimochodem s brzdami jsem na tom stejně.. Mrkni... Jak jsem byl minulý týden v servise, také mě o nich řekli své Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Tak já to nemám asi tak moc a navíc byl pešek v tom že auto stálo od 9.3. protože jsem nějak nestíhal a na víkend jsme nikde nejeli. Takže byly takové pěknější mno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Chtěl bych kouknout na ceny kotoučů a destiček jen jak zjistím jakou velikost kotoučů mám na Scoutu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.