wirer Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Zatial vyzera fajne -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 No my taky...blbě jsem to napsal....jako že bude malá příští rok... by teda měla být....takže přítelkyně řekla že dítě jedině po svatbě...tak jsem se v mých starých letech rozhoupal...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Tyjo svatby se tady řeší.. Tak to kluci gratuluji.. Tak ne že pak začnete zanedbávat auta na úkor ženských 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 To zatial nehrozi sice tiez niesom najmladsi, ale tak moja uz dlhsie ze kedy sa zoberieme a veci okolo toho. A pred rokom na dovolenke som si ju okruzkoval prvykrst a toho roku uz definitivne. Auto na ukor toho nepojde, nakolko je potrebne ci uz do roboty (nebudeme byvat v meste) ci pri prerabke domceka a vyletoch...len je otazne, aky rozpocet sa potom uvolni - preto som ho kupil teraz a planujem porobit co sa da -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 .......takže přítelkyně řekla že dítě jedině po svatbě.... Je blbá - jako nesezdanej pár byste měli větší výhody na daních - a ty jseš blbej taky, žes jí na to skočil. Jak na tebe bude mít "papír", začne (dřív nebo pozdějc) teror - kterej si žádná baba před svatbou nedovolí... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 nepoznáte videá z výroby škodoviek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 to poznam este je aj Yeti a SuperB nic ine nieje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Bohužel jestli myslíš F/R, tak videa nejsou.. Kdysi jedno pěkné bylo, měl jsem jej i v oblíbených, ale už je smazané .. Teď jsem našel jen jedno krátké 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 A teď ještě jsem našel tyto.. Ale je to spíš kecání než z výroby no.. https://www.youtube.com/watch?v=q2LqGr8X0Pw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 a ako sa to zmazané video volalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Mělo nějaký název v azbuce, ale víc netuším... Jedno s Fabii : 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Ekar:máš kušenosti jooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 (editace) este som nasiel aj toto je to Facelift Yeti a v cestine! http://auto.idnes.cz/vyroba-skody-yeti-0m7-/automoto.aspx?c=A131119_141617_automoto_fdv Editováno: 25. Březen 2014, autor: juraj07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Ekar:máš kušenosti jooo jasně že má, dal by aj Drobka (rumík) zplynovat, ale polovic nepovolila ... ale to jsme na tom fšici stejně , ti déle ženatí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 dnes sa prezúvalo, prezúvalo tiež opravovalo rodinné ocove kombíčko. po predošlom aute mi ostal doma podblatník, a ocovi sa ten jeho podarilo zničiť (vrátane spodného plastu) pri cúvaní zo snehu a o niečo zachytil...tak išiel na auto hneď pri prezúvaní aj ten spodný plast pod motor. uchytenie len v rámci možností...ešte jeden podblatník na vodičovu stranu by sa zišiel, ale až tak to nesúri... ale dať dole hlavne zadné kolá bol hotový pôrod. naštastie WD40, kus dreva, a kladivo pomohli to sa nám ešte nestalo ani raz, a to kolesá mením pravidelne dvakrát ročne... prezutie a pár fotiek BlueMotion-u v mojej téme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 hneď to vypadá lepšie ! ale v téme nič nemáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 mám, lenže náš slávny net skús teraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 tak na Win XP Profesional 32bit som rozbehal túto ETKU http://thepiratebay.se/torrent/8907436/Etka_7.4___AU.SE.SK.VW_(2013) ale je nemecká ide zmenit jazyk na CZ? a ešte je to verzia 7.4 950 ale píše to že treba update keď dám update tak to napíše že update sa nenašiel ako sa tomu vyhnúť? alebo máte update .exe ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubach Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 ahoj chlapi, tak jsem koukal na škodováckej eshop a s novým měsícem mají i novou akci...koncovky výfuku za pětibábu - to si myslím, že je dobrá cenovka. tzady je odkaz: http://eshop.skoda-auto.com/webapp/wcs/stores/servlet/Category3_10001_10051_28502_-11_Y_normal_0___ nevíte někdo kolik by mohla v servise stát montáž? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 (editace) Tyjo, pěkný postřeh, jdu vybírat .. EDIT: Už jsem dovybíral.. Žádná pro 1.2 TSI combi Nešla by tam nějaká z těch co mají? Mají jen: 1,2 HTP, 1,4 16V, 1,4 TDI a 1,6 16V... EDIT 2.: Jsem slepej Tady .. Tak a teď mě zajímá to co psal kubach A tím rámečkem 5J9071961 myslí asi difuzor, na kolik ta sranda vyjde? Editováno: 1. Duben 2014, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubach Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 no jestli ten rámeček nebude kryt na ten lem po vyříznutém otvoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Aha, to by mohlo být.. No asi objednám, za ty prachy je to luxus .. Rámeček seženu pak.. Když je ta koncovka šroubovaná, tak by mohla jít přidělat i bez servisu, jen s pilkou a nářadím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubach Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Cenovka je parádní, to je fakt. Na Rooomstera jich mají skladem 40, tak ještě počkám co mi napíší pardubické servisy - teď jsem je obepisoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.