juraj07 Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 (editace) a preco vlastne? Editováno: 22. Duben 2014, autor: juraj07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Protože by měl skoro stejné funkce jak maxidot a to by byl pak maxidot zbytečný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 (editace) Nebol lebo maxidot je vacsi a graficky inak pred 2dnami mi to pri "studenom" starte 13,5°C trocha rachotilo pri zvysenych Otackach Editováno: 22. Duben 2014, autor: juraj07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Juraj, nepoznas take? " Audi vymyslelo pohon na vsetky 4 kolesa a dali si to aj do svojho znaku . Renault nevymyslel nic ale tiez to ma v znaku." -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 A co hovorite na to ze po 1100km sa ozvala retazecka :(? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 A si si isty že to bola reťaz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 (editace) A co ine? Vyfuk dymil ako divy na bielo potom som vypal engine a uz potom nerachotil a nedymil.... Editováno: 22. Duben 2014, autor: juraj07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 To řetěz určitě nebyl.. Kdyby ti to dýmilo jak píšeš, tak jedině, že by přeskočil a to se mi nezdá jako pravděpodobné, navíc by si pak už daleko nedojel ba ani nenastartoval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 A čo teda zachrastilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Netuším.. Ale na řetěz je to opravdu brzo, pokud auto nestálo týden bez hnutí, neměl by jít slyšet... Poslední dobou mi tady na foru přijdou už všichni paranoidní .. U rapidu slyší silentblok ještě ani v autě neseděli a řetěz lidi také už slyší rachotit u auta vystaveného za výlohou u prodejce... .. Auto máš v záruce, tak proč si děláš starosti? Bych se na to být tebou vyprdl a užíval si krásného nového auta co máš a nehledal na něm problémy.. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Mne to tie príde že každý kto si prečíta tému o reťazi má zrazu vždy našpulené uši na všetky zvuky ktoré idú z motora 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 A divíš se? Auto se kupuje na ježdění, ne na to, aby stálo v servise na heveru. A když už vysolíš u prodejce tak dlouhý love (nebo podepíšeš nějakým "XYZ financial group" vyděračům lízačku na ještě delší love), tak by se ti taky nelíbilo, že auto začne po velmi krátký době používání jevit příznaky něčeho, o čem víš, že u jinejch majitelů vedlo k neblahým událostem. Notabene ještě ve státě, kde podmínky záruky za výrobní vady platí jen pro někoho, ale rozhodně ne pro výrobce aut, respektive kde si tento výrobce může určovat, kdy a za jakejch podmínek skutečně bude ručit. Takže každej dneska sedá a startuje s našpicovanýma slechama, KDY se to jeho auto ozve, aby náhodou nebyl při případný reklamaci obviněnej ze zanedbání atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Pánové hlásím že máme v RS "nové" sedačky ikdyž rozdíly moc vidět nejsou tak jsem teda megamocně nadšený PS: foto večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 zajímavej avatar na autoforum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Hele bavíme se o autech ne avatarech mě se prostě ten avatar líbí tak proč si ho nedát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Ale jo to jo to já jen aby řeč nestála Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Je zajímavý, že můj avatar zatím nikomu nevadil - maximálně se několik lidí ptalo, kde jsem k němu přišel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Když vidím tvůj avatar, přiřadím si ho k tobě ale co na něm je? asi jsem moc mladej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Je to obrázek "švába" = slangově integrovanýho obvodu s X nožičkama, s doplněným "xichtíkem", aby "vypadal jak živej"... No a proč integrovanýho obvodu zjistíš, když se přijdeš podívat na Bastlírnu - http://www.ebastlirna.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 No pro mě je to jako činská abeceda, ale soudím z toho že to bude něco s elektřinou, a ne zrovna na amatérské úrovni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 (editace) Konečně Landa použil pořádnej stroj do klipu. P.S. přídá se někdo http://forum.skodahome.cz/topic/12692-sraz-plzensko/page-16#entry1897383 Editováno: 22. Duben 2014, autor: Vlasta 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Juraj:bílej dým:TuRBO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Dnes som bol na Simulátore prevrátenia. Celkom fajn skúsenosť aj ked to nieje 100% reálne, ale byť dole hlavou v aute nieje nič príjemné Takto: 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Juraj:bílej dým:TuRBO? ja neviem.... co si myslis Ty? Bolo to len raz po cold starte...inak kedy bude cervenak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Dnes som bol na Simulátore prevrátenia. Celkom fajn skúsenosť aj ked to nieje 100% reálne, ale byť dole hlavou v aute nieje nič príjemné Takto: A teď si představ, jak bys v týhle situaci dopadnul bez pásů - mydlil by ses uvnitř jak nudle v bandasce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.