Galvi Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 (editace) Já si také cca 2 roky zpátky toto zkusil.. No bylo ti celkem hnusné takto být v sedačce.. Já to zkoušel ve žluté Fabii Dokonce tam měli tehdy i simulátor nárazu, kde tě spustili v sedačce z mírneho kopce a narazil si do pevné překážky v cca 15 km/h.. To bylo take dost hnusné, pamatuji si, že mě křuplo za krkem a nemohl jsem 14 dní otočit hlavou Editováno: 23. Duben 2014, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 I ja chcem skusit, ale nie na svojom.... -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Je to naozaj nepríjemné visieť len na páse. wirer, má to byť aj u vás v PO, dnes to bolo v KE v jednej strednej škole. Keby som nešiel okolo tak ani neviem že to tam je. Len si ani za frasa neviem spomenúť aký tam bol dátum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Web, plagat, nic? -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Plagát tam bol aj som ho čítal ale zabudol som dátum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Aaale noo, tak skus ist nahodou okolo este raz a kukni, prip. odfot -- Z mobilu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Možno budem mať cestu ešte dnes alebo zajtra ráno, tak dám vedieť 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Taky jsem si zkusil na dnech NATO a musím říct že ten simulátor nárazu je masakr! Simulovalo to tuším náraz 40km/h a myslel jsem že mě pás rozřezal na 2 půlky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Jo na dnech nato přesně.. S tou rychlostí jsem se teda asi sekl.. No už je to dlouho.. Ale náraz to byl jak kráva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 na ÚAMK píšou že je to simulace nárazu do pevné překážky ve 30km/h http://www.uamk.cz/produkty-uamk/simulator-narazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 (editace) Aha, jo přesně ten to byl.. No vida, tak jsem nebyl daleko těmi 15 km/h.. Píšou že to jede 13 km/h a je to jako náraz ve 30 km/h.. Editováno: 23. Duben 2014, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 čék by řekl že je to prd a jak to dokáže být hooodně nepříjemné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Wirer, máte to dnes v MAXe od 9 do 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Jj, dostal som echo od kolegu... Uz viem, ake to je prevratit sa s autom plno krvi sa nahrnie do hlavy, pas ale drzi kvalitne, i ked to bola len Kia kratka nejaka...fakt parada, nelutujem isiel by som este aspon 5krat -- Z mobilu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 isiel by som este aspon 5krat :D radeji nejaky lepsi kolotoc nez tohle A co to je na te fotce nejak to nemuzu rozeznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Pohlad zvnutra, auto otocene o 90° -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Bol to starsi Cee'D wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 (editace) Mam aj 12sekundove videjko zvnutra... Simulator prevratenia: -- Z mobilu Editováno: 24. Duben 2014, autor: wirer 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Jseme se dnes byli podivat https://www.facebook.com/TipCarsTuningShowKoprivnice a slabota kdysi jsem tam byl a bylo to o necem jinem nez ted, no proste na skodahome to nema. Byla tam jeste jedna bila fabie2 combi tu jsem chtel videt , ale furt jezdil sprinty tak bohuzel jsem mel smulu , ale zdalky vypadala docela k svetu . 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Ja som ti to dnes rozbehol na 180km/h tacho...ta koncovka pridala par konikov navyse a vyhnal som pavukov... -- Z mobilu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Zapomeň na to, že by jen koncovka přidala nějaký watty, natož celý koníky - to je leda tak dokonalej placebo efekt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Pokus o vtip -- Z mobilu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Jooo, koncovka musí přidat tak aspoň 4 kW .. Už se těším, jak ji také přidělám 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 jojo koncovky to se hned pozna ze je to silnejsi auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.