Duben 23, 201411 r Já si také cca 2 roky zpátky toto zkusil.. No bylo ti celkem hnusné takto být v sedačce.. Já to zkoušel ve žluté Fabii Dokonce tam měli tehdy i simulátor nárazu, kde tě spustili v sedačce z mírneho kopce a narazil si do pevné překážky v cca 15 km/h.. To bylo take dost hnusné, pamatuji si, že mě křuplo za krkem a nemohl jsem 14 dní otočit hlavou Upraveno Duben 23, 201411 r od Galvi
Duben 23, 201411 r Je to naozaj nepríjemné visieť len na páse. wirer, má to byť aj u vás v PO, dnes to bolo v KE v jednej strednej škole. Keby som nešiel okolo tak ani neviem že to tam je. Len si ani za frasa neviem spomenúť aký tam bol dátum
Duben 23, 201411 r Taky jsem si zkusil na dnech NATO a musím říct že ten simulátor nárazu je masakr! Simulovalo to tuším náraz 40km/h a myslel jsem že mě pás rozřezal na 2 půlky...
Duben 23, 201411 r Jo na dnech nato přesně.. S tou rychlostí jsem se teda asi sekl.. No už je to dlouho.. Ale náraz to byl jak kráva
Duben 23, 201411 r na ÚAMK píšou že je to simulace nárazu do pevné překážky ve 30km/h http://www.uamk.cz/produkty-uamk/simulator-narazu
Duben 23, 201411 r Aha, jo přesně ten to byl.. No vida, tak jsem nebyl daleko těmi 15 km/h.. Píšou že to jede 13 km/h a je to jako náraz ve 30 km/h.. Upraveno Duben 23, 201411 r od Galvi
Duben 24, 201411 r Jj, dostal som echo od kolegu... Uz viem, ake to je prevratit sa s autom plno krvi sa nahrnie do hlavy, pas ale drzi kvalitne, i ked to bola len Kia kratka nejaka...fakt parada, nelutujem isiel by som este aspon 5krat -- Z mobilu
Duben 24, 201411 r isiel by som este aspon 5krat :D radeji nejaky lepsi kolotoc nez tohle A co to je na te fotce nejak to nemuzu rozeznat
Duben 24, 201411 r Mam aj 12sekundove videjko zvnutra... Simulator prevratenia: -- Z mobilu Upraveno Duben 24, 201411 r od wirer
Duben 26, 201411 r Jseme se dnes byli podivat https://www.facebook.com/TipCarsTuningShowKoprivnice a slabota kdysi jsem tam byl a bylo to o necem jinem nez ted, no proste na skodahome to nema. Byla tam jeste jedna bila fabie2 combi tu jsem chtel videt , ale furt jezdil sprinty tak bohuzel jsem mel smulu , ale zdalky vypadala docela k svetu .
Duben 26, 201411 r Ja som ti to dnes rozbehol na 180km/h tacho...ta koncovka pridala par konikov navyse a vyhnal som pavukov... -- Z mobilu
Duben 26, 201411 r Zapomeň na to, že by jen koncovka přidala nějaký watty, natož celý koníky - to je leda tak dokonalej placebo efekt...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.