Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Omlouvám se Všem škodovákům že jsem nepozdravil :D Jsem to ale vůl  :wallbash:  Prosím o odpuštění  :smich:

Ještě že já tam mám gumu a ta spodní už je čalouněná :p

Editováno: , autor: Ondra16V
Vloženo

No vidis ty to mas , ale ja ne :kol-29:  a budiz ti odpusteno za pozdrav. Ona ta spodni je tak blbe udelane ze tam nic nechce drzet gumoveho z vrchni si asi poradim ale ta spodni je pro me orisek neboli spise orech :D

Vloženo

Vazne ty kastliky musim proskoumat , Citroen to ma zaviraci ale ma to celkem fajně vyresene, ma tam prihradku na prupisku ,ty cteci serepeticky, duru na litr vodky a nějakou poličku akorat na vestu ... manželka tam skoušela jeste narvat drzak na mobil ,ale ten se uz ponekud nevlezl :D

Vloženo

Dobré pracovní odpoledne  :kol-28:

Mám na to řešení  :D Buď tam nesmíš vozit nic a nebo ji mít nacpanou ať tam nic nerachotí  :D (to je můj případ)  - V té vrchní mám jen papírovou krabičku s kapesníky a v te spodní od držáku mobilu přes kabely po sladké zásoby pro případ nouze  :lol::'>

jozzi: Fabka má taky držák na propisku a na bloček ve spodní přihrádce palubky 

Vloženo

Ale furt nevim jak tu spodni udelat. Musim tam mit takove veci mam tam treba alkohol. trubicky, obaly od CD, bezpecnostni klic na kola , atd no proste to nemam kde dat a na co tam vozit vzduch kdyz to tam je .

Vloženo

Ale furt nevim jak tu spodni udelat. Musim tam mit takove veci mam tam treba alkohol. trubicky, obaly od CD, bezpecnostni klic na kola , atd no proste to nemam kde dat a na co tam vozit vzduch kdyz to tam je .

Alkohol a trubičky ? takže flaša rumu a zakusek :)

Vloženo

Alkohol, trubičky bych chápal, ale bezpečnostní klíč hoď k rezervě, má tam svoje místečko - ale máš štěstí že tu jsem - poradím ti, kup víc alkoholu nebo trubiček a až to budeš mít plné, nebude to rachotit :)

jozzi to udělátko co tam máš teda vůbec netuším, ještě jsem to neviděl  :kol-28:

Vloženo

Klic je blbost tam davat k rezerve jelikoz jezdim 2x do roka na prezuti a to by se z kufru spatne vytahavalo bo tam jeste ten gumovy koberec a melounovnik bych musel taky vytahovat.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...