Ondra16V Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 (editace) Omlouvám se Všem škodovákům že jsem nepozdravil Jsem to ale vůl Prosím o odpuštění Ještě že já tam mám gumu a ta spodní už je čalouněná Editováno: 11. leden 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Až kurnik šopa , Ahoj vespolek .... bys mel diry misto kastliku tak bys měl o polstrovani min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 No vidis ty to mas , ale ja ne a budiz ti odpusteno za pozdrav. Ona ta spodni je tak blbe udelane ze tam nic nechce drzet gumoveho z vrchni si asi poradim ale ta spodni je pro me orisek neboli spise orech 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Vazne ty kastliky musim proskoumat , Citroen to ma zaviraci ale ma to celkem fajně vyresene, ma tam prihradku na prupisku ,ty cteci serepeticky, duru na litr vodky a nějakou poličku akorat na vestu ... manželka tam skoušela jeste narvat drzak na mobil ,ale ten se uz ponekud nevlezl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Dobré pracovní odpoledne Mám na to řešení Buď tam nesmíš vozit nic a nebo ji mít nacpanou ať tam nic nerachotí (to je můj případ) - V té vrchní mám jen papírovou krabičku s kapesníky a v te spodní od držáku mobilu přes kabely po sladké zásoby pro případ nouze :'> jozzi: Fabka má taky držák na propisku a na bloček ve spodní přihrádce palubky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Aspire: to mají jen ti lepší a díky Ti za odpuštění Galvi ty máš jediné štěstí že si pozdravil jinak by to tady nerozdýchali 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Ale furt nevim jak tu spodni udelat. Musim tam mit takove veci mam tam treba alkohol. trubicky, obaly od CD, bezpecnostni klic na kola , atd no proste to nemam kde dat a na co tam vozit vzduch kdyz to tam je . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 na to se musim v te moji diře kounout ted mě napada na co je da dira s tim cvočkem (moje auto ,moje palubka a pritom jsem to nasel v uplne cizim vlakně ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Nasere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Ale furt nevim jak tu spodni udelat. Musim tam mit takove veci mam tam treba alkohol. trubicky, obaly od CD, bezpecnostni klic na kola , atd no proste to nemam kde dat a na co tam vozit vzduch kdyz to tam je . Alkohol a trubičky ? takže flaša rumu a zakusek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 No to jozzi nevim na co to je to nejde poznat. Ja piju jen pivo a ty trubicky to je kdyz se vracim z sklipku nebo z becky takova mala jistota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Hoši nechcete někdo/nevíte o někom kdo by chtěl takové ty malé středové pokličky na Favorita? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 jo tydle ty trubičky tak to mam pro tendle ten připad raději šofera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Nikoho neznam kdo ma Favo tak ja nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 No vidis ty mas sofera , Libor zase Borise a ja chci vycalounit kastliky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Alkohol, trubičky bych chápal, ale bezpečnostní klíč hoď k rezervě, má tam svoje místečko - ale máš štěstí že tu jsem - poradím ti, kup víc alkoholu nebo trubiček a až to budeš mít plné, nebude to rachotit jozzi to udělátko co tam máš teda vůbec netuším, ještě jsem to neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 To ja zas znam, ale nevim naco by byly poklicky v kurniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Aaa tak to classic ma konecne neco navic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Nevím k čemu to je, ani se mi to nelíbí, ale ty to máš a já ne, takže to chci taky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Aspire tak si je vem ty a nebude ti v kastlíku nic rachotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Klic je blbost tam davat k rezerve jelikoz jezdim 2x do roka na prezuti a to by se z kufru spatne vytahavalo bo tam jeste ten gumovy koberec a melounovnik bych musel taky vytahovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Normalne tam do te dury zitra vyskousim propisku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Poklicky patri na kola a ne do kastliku Ondro tak bohuzel to nepujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Škoda ale koukám že slovo Melounovník se chytlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 A to tam celou dobu co ho mam vozim mliko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.