Přejít na obsah

Hospodský pokec


Marek

Doporučené příspěvky

zdarec...no já vyspal kocovinku :-), včera jsem se trochu poved.ale ten novej lokal kterej jsme navštívili a kterej se honosí titulem krušovicka hospoda stojí pěkně za prd.čekat 20min na pivo jsem nezažil ani ve 4cenový.řikam tý náně co tam roznáší jestli si nemám radši dávat lahváče když natočit pulitr jim trva takovou dobu :-).koukala jak vrana, nevim co to je za modu zaměstavat hezky mlady holky který jsou ale uplně k hov.u a levý jak šavle.zlatej upocenej Bohouš od konkurence :-) u toho se nestihá pít... :-))))

Editováno: , autor: raca
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Raca tak to je bordel čekat 20min. na pivko toby mi sra...o taky. Jo a Krušovický mi moc nejede, asi proto že jsem se po něm jednou :ble a to ještě jako po jediným jinak pivíčko já mooooccccc ráááááááááád!!! :kol-35:

oni to tam čepujou přímo z nějakyho tanku a černý pivo docela šlo+semptam proložený zelenou....mě ale opravdu srala ta juniorka kozy vystrčit umí ale pinglovat to už je nadstandart..jo kdybych chtěl změnit status,like-ovat,nebo poslat smailíka to by jí určitě šlo kničemu jinymu ty dnešní buchty nejsou

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...