Duben 10, 201510 r ... je ROZHODNĚ VĚTŠÍ, než by se nějakýmu korejskýmu záprdkovi líbilo... (narážka na srovnávací hnojáckou reklamu, kde prej malej soused z Boleslavi bude ještě menší...)
Duben 10, 201510 r Nesmí tam být narážky na konkurenci, a to ani nepřímé :-D na vedlejší sítí padl nápad "Být třetím v generaci je skvělé, pokud jste Fabia." :-D
Duben 10, 201510 r NESMÍ? I KDYŽ ONA KONKURENCE TAKOVÝ NARÁŽKY BĚŽNĚ POUŽÍVÁ? Vskutku, zřejmě neduh společnosti zvanej DEMOKRACIE... A s tím bejt třetí generací je na draka, když takovej Civic už má v plánu desátou generaci... co třeba NEPOTŘEBUJETE AUTO VYMYŠLENÝ V CIZINĚ, KDYŽ MŮŽETE MÍT AUTO VYMYŠLENÝ V ČESKU - to sice sedí i na jiný, třeba i na rooma, ale tady by se to asi i dalo... Upraveno Duben 10, 201510 r od Ekkar_z_Bastlírny
Duben 13, 201510 r Tam sa rozpráva o veciach o ktorých nič neviem Minule som sa snažil zapojiť ale nevedel som do čoho pichnúť
Duben 13, 201510 r co máš z toho, já taky občas nevím o kterém kopci, krčmě zrovna tlachají, ale občas se taky zapojím
Duben 14, 201510 r Hej, ale nedochadza mu ze keby som zalozil vychod SR tak by nas tam bolo dva krat viac ako ich v tom Zadkove
Duben 14, 201510 r Máte bydlet v pořádném kraji A né tam v té řiti u Vás se ti myslím zase budu muset podívat na nick a trochu ti ho vytunit
Duben 14, 201510 r se ti myslím zase budu muset podívat na nick a trochu ti ho vytunit :D Něco jako tuning z Tesca?
Duben 14, 201510 r Bloody hell, to nás čeká nejspíš v blízké budoucnosti. Audinou to začalo a BMW mžourání povyšuje no novou úroveň. http://www.auto.cz/video-organicke-zadni-svitilny-bmw-jiz-brzy-na-vasi-m4-86797?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
Duben 14, 201510 r Video: Organické zadní svítilny BMW, již brzy na vaší M4 Když že budu mít tu M4? když píšou na Vaší
Duben 14, 201510 r Mně to příjde jako pumprlikové světelné baroko. Ale kolega z Varrocu už mi podobnou aplikaci ukazoval a nejsem si ani na živo jistej, jestli se mi to líbí. Spíš ne.
Duben 15, 201510 r NESMÍ? I KDYŽ ONA KONKURENCE TAKOVÝ NARÁŽKY BĚŽNĚ POUŽÍVÁ? Konkurence je hloupá a neustále se snaží vyčnívat z řady. To je úplně to stejné jako například Apple a Samsung. Samsung si neustále dělá srandu z iPhonů a přesto má menší prodeje svých vlajkových lodí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.