Galvi Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Není samsung náhodou taky korejský jako hyjunday? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Pravda. Asi to bude mentalitou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 A asi nejlepší je, že jak Samsung, tak KÝJA nebo i HNŮJDÉJ patří pod jeden mnohohlavej polostátně-polosoukromej "národní" koncern HYUNDAI-DAEWOO... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 (editace) Konkurence je hloupá a neustále se snaží vyčnívat z řady. To je úplně to stejné jako například Apple a Samsung. Samsung si neustále dělá srandu z iPhonů a přesto má menší prodeje svých vlajkových lodí. A proč by nedělal (i když o tom nevím)? šak samsung je největší výrobce mobilních telefonů na světě a nebýt korejců , číňanů ,tak by ani nebylo z čeho ty apply sestavovat. Editováno: 16. Duben 2015, autor: Voice 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 No největší možná je, ale narážel jsem spíše na prodeje jejich „vlajkových lodí“, které nejsou až tak vysoké, jak by se mohlo stát. Já samozřejmě proti tomu nic nemám, ať si dělají co chtějí a co uznají za vhodné. Poukazoval jsem spíše na fakt, že si taky dělají srandu z iPhonů a sami mají naprosto vtipné prodeje jejich drahých telefonů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 když tak dej link, já si to chci přečíst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Kluci je primerena cena za Roomstra r.v.2007 model 08,motor 1,4/63kw najeto 150000km - 125000kc. Ma tukance na kapote a nejake sramy . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Dnešní tragédie českýho autosportu v Rakousku: http://www.sport.cz/moto/ostatni/clanek/669113-smrt-cihala-v-rakouskych-zatackach-kramsky-v-rechbergu-narazil-do-stromu-a-zahynul.html#hp-sez Bohužel, Ota Krámský alias Krakonoš to má za sebou a od dnešního odpoledne už brázdí jen nebeský zatáčky... R.I.P. Oto, byls nejen Krakonoš, ale i Veličenstvo Král český vrchařiny...!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Ekkar-nejdřív jsem se dnes usmíval Fabka a Kopejda vyhrály na Šumavě,ale pak tohle a to hodně bolí,měl jsem ho moc rád PAN ZÁVODNÍK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Setkal jsem se s ním před lety osobně v Ústí nad Orlicí na "Ústecký 21" - seděl tam vedle karavanu na odmontovaným kole a šklebil se do ranního sluníčka, fousiska se mu ježily... Pokecal s náma fanouškama, pak zavřel dekl na svým spideru s dvoulitrem BMW, zapnul si nomexovku, nasadil helmu, natáhnul rukavice a vyrazil na trať nahánět ručičku stopek a Mirka Adámka s jeho formulovým speciálem... Odpoledne při druhý jízdě jsem ho viděl projíždět zatáčku "Na sedle" - je to levá vracečka do odbočky do protisměru skoro o plnejch 180° a ještě ke všemu do kopce... tam, kde jinej podřazoval a brzdil, Ota jel vytočenou dvojku pod plynem, těsně pod zatáčkou škubnul volantem, zadek mu zavlál jak Soldbergovi, maličko ubral aby se kola chytly a vzápětí vystřelil ze zatáčky jak čert z tunelu... On jinak vyznával "naprosto čistou stopu" bez driftů, ale o týhle zatáčce tvrdil, že driftem je v ní rychlejší... Ale aspoň se mu vyplnilo to, co padlo několikrát v diskusi pod článkem - umřel při tom, co nejvíc miloval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Kolegovci, tí ktorí ste mali rozobratý A stĺpik. Aké káble idú pod tým plastom vo vnútri ? Výškový reproduktor a čo ešte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 (editace) Interierove svetlo? Rozobrate som mal daaavno na F1, ale nepametam -- Z mobilu Editováno: 26. Duben 2015, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 a zabudol som doplniť že spolujazdec Je možnosť že by pod tým plastom "hrkali" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 D-stlpik na kombi co som mal rozobraty, tak kable boli upevnene drziakom o kasnu -- Z mobilu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Sabiza: Dotaz mimo. Ty fakt čekáš na O2 FL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Dneska mám pocit, že si FAKT KOUPÍM PISTOLI - posuďte sami. Stojím na křižovatce na červenou, třetí v pořadí. Padne zelná, auta se pohnou, v momentě kdy se já už na dvojku rychlostí něco mezi 20 a 30kmh blížím k přechodu pro chodce = rovině semaforu SE ZPRAVA PO CHODNÍKU PŘIŘÍTÍ CYKLISTA, SKOČÍ NA PŘECHODU PŘEDE MNE DO SILNICE A OKAMŽITĚ ZABREJKUJE JEŠTĚ VÍC DOLEVA - HAMSTNU NA BRZDY A NA HOUKAČKU - A TEN ČURÁČEK MI JEŠTĚ UKÁŽE FAKÁČE.... Kdyby do mě zezadu na těch světlech někdo křápnul, nic si na něm nevezmu - a ten sráč na splašenejch karbónech ujede. Bajk nejmíň za 30 klacků, trikotek, brejle á la Lance - nebo kdybych já nedobrzdil a sejmul ho, tak možná ani doklady u sebe neměl... sráči zasraný, plevel silnic to je, a ještě je to sprostý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Cyklobuzny otravný to jsou. Něco na uklidnění nervů a zvýšení vědomostí - různé učební pomůcky o škodovkách a něco málo i od VW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 U nás bola nedávno nehoda cyklista vs. motorkár. Obaja mrtvý. Obaja vinný. Motorkár šiel 150 kmh na 90 a cyklista si to dal kolmo cez cestu so sluchátkami v ušiach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Asi prvý "upravený" scout ktorý som na SK videl. Aspoň si viem predstaviť, ako by to vyzeralo keby som si na svoj dal MC svetlá a masku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Ahoj . Jak se máte kluci a holky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Momentalne zle, v robote do 20:00 -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Momentalne zle, v robote do 20:00 -- Z mobilu Proč máš se zle? že jsi v praci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Presne tak. Nechce sa mi tu byt. Vonku slnko svieti -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Presne tak. Nechce sa mi tu byt. Vonku slnko svieti -- Z mobilu To je fakt V polsku mame pravidlo že : nedelni prace v hovno se obrati Ja nemam vůbec rád pracovat v nedele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Nějaky foreček : Blondýnka se zúčastní náhodou jedné ankety a dostane otázku, co je to Durex. Víte, co na ni odpoví?„Ehm... to je nějaký severský král?!” :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.