Vlasta Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Ahojky potřeboval bych toto,v čechách nesehnatelné,sice se dá na allegu nakoupit i bez registrace,ale nevím jak s platbou apod,tak bych to potřeboval koupit,poslat a zaplatit v kč,a nevím zda posílá za hranice,snažil jsem se to přeložit překladačem,ale nijak jsem si nepomoh http://allegro.pl/512-zaslepka-egr-opel-corsa-astra-1-0-1-2-x10xe-kp-i4885736933.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 zkus napsat SZ Jozzimu, ten se často pohybuje mezi PL a ČR, tak by ti to mohl ošéfovat, je to pohodář borec, tak věřím že ti pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Joo už píšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 Ahojky,sice je to Fabiacká hospoda,ale máte někdo skušenost s 1.6 FSI,protože se výměna Džundy blíží,ikdyž nevín jestli ještě letos nebo až z jara,ale docela mne to táhne k OII buď 1.6 MPI nebo FSI,naftu já nechci,jezdím hlavně do práce z práce 8km a pak tady po okolí,takže nájez mám do 10tis za rok,další adepti jsou FII HTP,MPI nebo Romster,Octavka a fabka budou v kombíku Rom je jasnej. FSI má najeto 170tis a FII má 150tis v 1.4 MPI,HTP bych sehnal tak do 100tis. km, Octávka zkrátka láká nejvíc,ale je za cenu FII samozdřejmně starší a větší nájezd,vzlášť v porovnání s HTP.Jde mi hlavně o motor,zbytek se musí měnit tak jako tak,stejně jako u Džundy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 na to co popisuješ bych šel do haťapky eventuelně pokud chceš více místa, tak rozhodně room. Jak píšeš, za oktávkové prachy pak budeš mít mladší auto s méně kiláky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 (editace) Ak to má byť iba auto na jazdenie do práce, tak na to bohato stačí HTP. A potom je lepšie mať maldšie auto pri ktorom je predsalen menšie riziko porúch. A tak isto aj spotreba bude lepšia s menším motorom a ľahším autom. Editováno: 24. Listopad 2015, autor: e1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 Ahoj, vozíte někdo kočárek v F3 combi? Včera jsem ho koupil a docela mě zarazilo, kolik místa to v Roomsteru sebralo. No, spíše všechen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 co máš proboha za kočárek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 Dělám si legraci, mám normální, jen mě překvapilo, že jsem dal do kufru podvozek a korba se mi už tam nevešla. Mám tento Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 V únoru budu přebírat F3 combi, tak mě to zajímalo. Většina fotek ukazuje golfky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 aha, no já mám v kufru rezervu na štorc (kvůli LPG) a trojkombinaci kočárek ať už s vaničkou, nebo sporťák jsem tam vždy dal, pravda, kvůli úspoře místa sundávám kolečka z osky a ještě spostu dalších tašek obdobu tohoto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 Taky máme tuto trojkombinaci. Kolecka jsem teda nesundaval, to je pravda. Vezl jsem to po celém aute. Stejne chci max do dvou let pořídit nějaké mpv. Vždycky mě lákala variabilita prostoru. Tak když člověk trochu chce, vejde se to tam normálně. Každopádně ten trojkočárek musí být maso :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 vanička mi tam vlezla i na délku po směru jízdy, ale to už chtělo hrknout sedačku dopředu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Tak dneska absolvována STK, bez ztráty kytičky, neboli zas na 2 roky pokoj ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Kolegovia z SK, všimli ste si, že už aj u nás funguje skoda eshop ? Ja až teraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 (editace) šak nefungoval už skôr? ja aj tak väčšinou beriem zo skoda-diely.sk. veľa na Škoda eshope aj tak nie je, cena za poštu podobná ako skoda-diely Editováno: 17. Prosinec 2015, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 Veselé vánoce 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Ještě že to není Santa-Cola kamión ... http://www.coca-cola.cz/cs/vanocni-kamion/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jayhawk Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 tak jsem nějak v noci nemohl spát, učit se na státnicové zkoušky už mě nebavilo, tak jsem trošku počítal... obrázek 1 (fabia_w_polofinal), je škoda fabia 1.2 tsi 81kw 6st man, se stálým převodem z pola 1.0 tsi, tzn 3,625 místo 3,933... obrázek 2 (polo_vs_f3) je srovnání jednotlivých rychlostí/otáček u převodovek pro F3 1.2TSI81kW6man a Polo 1.0TSI81kW6man... Fabia3 se stálým převodem 3,625 z Pola, na 6 r.stupeň, ve 3500 otáčkách, by si teoreticky frčela cca 180km/h, ve 4000 otáčkách cca 193km/h, což je o cca 320-330 otáček méně než s 3,933... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 10. leden 2016 Sdílet Vloženo 10. leden 2016 Nemá někdo známého architekta nebo někoho, kdo by mi hodil razítko na projekt domu? Chci si konečně postavit barák a nestačil jsem se divit, kolik si berou architekti v některých společnostech za jedno razítko a podpis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 11. leden 2016 Sdílet Vloženo 11. leden 2016 Tak ono to není jen jedno razítko a navíc bere zodpovědnost za projekt. Stačí ti sehnat nějakého autorizovaného inženýra (nemusí to být nutně architekt) který orazí celý projekt. Nebo pak autorizovaný technik který orazí stavební část a profese musí někdo jiný... Záleží co tam všechno máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 11. leden 2016 Sdílet Vloženo 11. leden 2016 A někoho známého nebo prověřeného nemáš? Mám možnost si to nechat načmárat za 20 tisíc tak, abych dostal stavební povolení. O nic jiného nejde - zbytek mám, vše je nakreslené, dodělané. Jen mi jde o to, aby to někdo potvrdil, případně aby mi řekl, že mám něco překreslit / dokreslit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rominator33 Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 (editace) Zdravím není tady nekdo z okolí Ostravy kdo by mi pomohl s opravou fabie r.2003. Koupil jsem ji a blbne tam dodelavany centrál na DO, někdy sám sepne, někdy ne, občas se nerozsviti ty svetylka ve dveřích. Děkuji Editováno: 21. leden 2016, autor: rominator33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.