Přejít na obsah

Nastartované zamčené auto

Tomáš Onger

Doporučené příspěvky

Ahoj, zajímalo by mě jesli se vám někdy stalo to co mě a jestli je to normální. Vycouval jsem s autem - Fabia II z garáže, nechal klíčky v zapolování, auto nastartované. Vylezl jsem ven, zabouchl dveře a šel ke kufru. Kufr jsem už neotevřel, vše zamčeno centrálem.

Docela humorná situace běhat kolem zamčeného auta s plnou nádrží, které je nastartované a běží. Naštěstí jsem byl doma a došel si pro druhé klíče a modlil se aby šlo auto otevřít. Zmáčkl jsem dálkové ovládání na centrál a nic. Nakonec jsem musel otevřít ručně dveře řidiče (centrál se nesepl otevřeli se pouze jedny dveře). To mi přišlo divné.

S těmi druhými klíči co byli doma se mi nepodařilo ani nastartovat. Jak je to možné? Vím, že je tam asi nějaká baterka a že se zřejmě nějakým způsobem dobíjejí. Co myslíte?

Editováno: , autor: Tomáš Onger
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S těmi druhými klíči co byli doma se mi nepodařilo ani nastartovat. Jak je to možné? Vím, že je tam asi nějaká baterka a že se zřejmě nějakým způsobem dobíjejí. Co myslíte?

No ty klíče musí být spárované, aby fungovali

Odkaz ke komentáři

No ty klíče musí být spárované, aby fungovali

Ahoj, byl to originál druhý klíč k autu, tak nevím jak ho párovat?! jinak je na něm taková kontrolka, která svítí červeně a ta se při zmářknutí dálkáče normalně rosvítí. V autě nic nesignalizovalo, prostě nešlo při startování druhámi klíčemi otočit ve spínací skříňce.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, byl to originál druhý klíč k autu, tak nevím jak ho párovat?! jinak je na něm taková kontrolka, která svítí červeně a ta se při zmářknutí dálkáče normalně rosvítí. V autě nic nesignalizovalo, prostě nešlo při startování druhámi klíčemi otočit ve spínací skříňce.

hele neber to zle, ale nezamkl sis volant? Jak si napsal, ze ti neslo otocit klicem ve spinacce, tak me to napadlo. ;)

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...