cerrtinka Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 jáá dávám návrh na tuhle neděli..bud na tý grilmánii u globusu nebo jinde..???se už dohodněte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Já na to prdím..už 2x jsem se to snažil dát dohromady a vždy bez úspěchu.....celou dobu se nikdo neozve až pak v pátek o půlnoci nebo v so ráno, že kde se srazíme.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 neprd na to! já určitě přijedu .... sakra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 víte co??tady je moje tel číslo a kdo chcete,přijedte v tu neděli..cinkněte nebo napiště a srazíme se..608646132 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 cus, ja budu ve varech az ve stredu a pouze na stredu ted moc vary nejezdime, ale rad bych se stavil:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 tak kdy a kde? v neděle mám čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 tak kdy a kde?v neděle mám čas já budu v neděli u globusu,je tam akce..tak bud přijedte tam,ale tam bude asi narváno..budu tam tak od 13h..jestli chcete radši u sparu,tak tam pak dojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 zkusim napsat ostatním.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 tak vzkazy sem rozepsala všem komu vim že je z tohoto kraje,tak sem kluci snad kouknou a napíšou..ale je to opět na rychlo,tak to asi dopadne jak posledně,že nikdo nebude mít čas ..uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 (editace) A jak Tě poznáme..myslím čím přijedeš.....co hledat na parkovišti.... No ono to opět narychlo není......už od minule se domluvilo, že když to nevyšlo, tak to bude přístí /tento/ týden...a je to jak jsem již psal....nic.....a všichni se ozvou až v pátek o půlnoci nebo v sobotu těsně před obědem....takže asi tak..... Editováno: 13. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Maro, ty ale vstáváš brzy ..... nechal bych to na neděli odpol. souhlas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 jsem taky pro neděli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 jsem taky pro neděli. takže ve 14h u Sparu ... zítra do oběda potvrdte, at tam nejedu zbytečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 takže ve 14h u Sparu ... zítra do oběda potvrdte, at tam nejedu zbytečně už ve 14h?to je pro mě brzy,to budu ještě u globu... pokusim se přiject Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 ok, já tam budu. aspon na chvilku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 (editace) Tak jsem se právě vrátil z historicky prvního lokálního srazu na Škodahome.cz. Učast byla hojná, celý "dva" účastníci byli přítomni. Příště to už snad bude jen lepší a lepší. Foto bude k dispozici později od "buchty makový! Děkuji "všem za účast" Editováno: 14. Červen 2009, autor: Kevvin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Tak jsem se právě vrátil z historicky prvního lokálního srazu na Škodahome.cz. Učast byla hojná, celý "dva" účastníci byli přítomni. Příště to už snad bude jen lepší a lepší. Foto bude k dispozici později od "buchty makový! Děkuji "všem za účast" já tam byla až v půl čtvrtý ,bohužel,dřív sem to nestihla a už sem tam žádný auta neviděla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 já tam byla až v půl čtvrtý ,bohužel,dřív sem to nestihla a už sem tam žádný auta neviděla to je divný, mi tam byli asi do 16:10 u sloupu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 to je divný, mi tam byli asi do 16:10 u sloupu tak to je divný..já vás tam neviděla.sice tam byla náká felda,ale to ste vy určitě nebyli.. ..a nikoho jinýho sem fakt neviděla,asi sem teda čuměla jinam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 (editace) jo, to je možný. stáli jsme mezi závodištěm a tým sloupem volantama k sobě. Black octavia and blue fabia Editováno: 14. Červen 2009, autor: Kevvin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Volantama k sobě a kdo byl uprostřed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 jo, to je možný. stáli jsme mezi závodištěm a tým sloupem volantama k sobě. Black octavia and blue fabia tak příště beru brýle na dálku sebou ..tak se teda omlouvám .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Volantama k sobě a kdo byl uprostřed Ty Míro, co se cpeš do našeho vlákna...mazej si ke svejm...jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Sere tě, žes nebyl uprosřed,co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 chytří to pochopily a pro ty druhé "stranou řízení k sobě ..... žé Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.