Marek Vloženo 12. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2009 Jóóóóóó hochu, svou rodinu si nevybereš máš štěstí že bydlíš tak daleko... a necpi se do tématu karlovarska..mazej si k Vám .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulper Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 (editace) Čauky, srázek byl dobrej, fajn lidi a na naše poměry hojná účast . Těšim se na příště . Editováno: 12. Září 2009, autor: Pulper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luka73 Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 Dobrý to bylo.Pěkně jsme pokecali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 díky za fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 Dobrý to bylo.Pěkně jsme pokecali čau, tys tam byl s fialkovou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulper Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 Tak po poznámce Kevina stáhnu fotky a vrátim je až zamažu všechny SPZ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luka73 Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 čau, tys tam byl s fialkovou? Nn já tam byl s tim taxi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulper Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 (editace) Pár fotek jak jsem slíbil Neoficiální PŘEDSEDA Kevvin Buchty s mákem s lůžkovou úpravou, pozor-má to patentovaný Petropos Torpédo Luka73 já a nakonec vyfintěná Alžbětka Editováno: 13. Září 2009, autor: Pulper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 koukám,žes na těch fotkách dělal v půl třetí ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulper Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 koukám,žes na těch fotkách dělal v půl třetí ráno Jj, nejak se mi nechtelo spat, jsem cucel dlouho na telku a potom jsem se do toho pustil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 (editace) Jj, nejak se mi nechtelo spat, jsem cucel dlouho na telku a potom jsem se do toho pustil... A to jsi měl strach, že je to mooc práce . Ted jsem dokoukal formuli, žádná sláva pro McLaren dnešní hokej snad bude lepší. čau Editováno: 13. Září 2009, autor: Kevvin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 super fotky a všem díky za účast. bylo to fajn. p.s. do příště se polepším a umeju si kryt motoru! taková fuška to zase nebude.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 tak srazík dobrej, dobrej pokec příště teda u nás ,rad jsem vás všechny poznal Makové buchty :jo zapoměl jsem se zeptat jak se na tom plechu souloží jestli to není tvrdé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 Pekne fotky a hlavne auticka ty kurata uz jsou asi vylihnute vsechny co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 ne to jsou jen podkladky s těch kuřata nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 neřeknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 neřeknu. říkat nemusíš, stačí když "NAPIŠEŠ" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 neřeknu. co neřekneš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 ne ne a ne, to je tajný. možná někdy na srazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 ne ne a ne, to je tajný. možná někdy na srazu. já nějak nevim o co go Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 ALŽBĚTKA':mám prosbu,mohl by si sem dát fotku jak jste fotili vaše auto vedle auto Ládi -taxi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Jasné dám to sem jen nevím kdy ale asi co nejdřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Jasné dám to sem jen nevím kdy ale asi co nejdřív to jsi fotil jen black duo nebo black trio i s mou octavušou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 tak přidávám nějaké to foto s taxikem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulper Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Mno, pěkná práce - je libo taxi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.