henky Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Ahoj, taky KV..... sem tam jsem tu..... tak až budete klábosit, tak se přijedu na Vás mrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 takže já hlásím: umyto a přezuto, takže můžu taky přijet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petropos Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Tak co Kevvine, už máš namontovaný to křídlo ? Jestli NE, tak jseš lajdák a jestli JO, tak se pochlub nějakou fotkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Ahoj Varáci tak kdy bude te mít nějakej srazík už ma dvě auta tak mužu dorazit s obouma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulper Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 To se rád podívám jak přijedeš dvěma auty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 dejte nějakej termín a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 Pulper:Gratuliji k pohárku ,nejhezčí superb ale poharek sis musel vyjezdit v sutěži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 sraz??? kdy,kde a v kolíík?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 vzala bych sebou kámoše z Nový Role..ať je nás víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 (editace) Tak to je paráda nás by jelo taky asi víc byl by to karlovaskochomutovskej srazík co co vy na to Editováno: 1. Červen 2010, autor: alzbetka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 já sempro..tak až se nám krapet zlepší počasí?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulper Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 (editace) Pulper:Gratuliji k pohárku ,nejhezčí superb ale poharek sis musel vyjezdit v sutěži Díky aspoň za něco jsem dostal pohárek-soutěž byla zábavná Doufám, že se sem mrkne víc lidí a brzy se sejdem Editováno: 1. Červen 2010, autor: Pulper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 (editace) Tady "předseda" ! Kdo mi to tu pořádá srazy? PS: Pulper gratulace Editováno: 2. Červen 2010, autor: Kevvin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 předsedo,nikdo tak pak hoď náký datum do placu neboo..chystáte se někdo na Plasy u Plzně ?26.června Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 Předsedo : když se k ničemu nemaš ja asi do Plas jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 Alžbětko, není čas, samá práce! Vždyt to znáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 jj znám ale mě se to letos netýká ja mám času dost mám zlomenou nohu a je to na hodně dlouho takže se nudím a planuju tady srazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 tak já hážu do placu příští week...co vy na to..můžete,nemůžete.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 to by šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Červen 2010 Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 a safra,já nakonec ten příští week nemůžu ..tak buď si dejte spicha beze mě nebo dáme jiný termín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Tak 19.6. nebo 20.6. pište komu se to hodí at nás je co nejvíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 (editace) já se kdyžtak přidám.....doufám, že každej přijede svým vlastním autem...co cerrtinko...... Editováno: 7. Červen 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 a safra,já nakonec ten příští week nemůžu ..tak buď si dejte spicha beze mě nebo dáme jiný termín Nejvíc je tady slyšet a pak se jí to nehodí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Takmi ten týden vydržte,noo..ten příští week by to snad šlo ale ještě to potvrdím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 jj znám ale mě se to letos netýká ja mám času dost mám zlomenou nohu a je to na hodně dlouho takže se nudím a planuju tady srazy a kterou nohu máš vůbec zlomenou, že můžeš jezdit na srazy oběma vozy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.