Kevvin Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Ano hezkej srazík už i čertinka má auto já moc fotek nemám došel mi film A to máš digitalní, vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 (editace) tak doma..sraz fakt super,vyšlo nám i počasí a účast víc než dobrá díky všem co dorazily..já fotky nahraju za chvilku. Radku:jojo už mám taky auto Editováno: 20. Červen 2010, autor: cerrtinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 slíbené fotos: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Hezky foto vypada to ze jsem tam byl i ja aspon podle srazenech policajtu.. ale nikdo me tam nechtel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 a to jsem jeste stihl turbo pokec s kibim na benzine u globu v cv :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 (editace) a mám i náký videa..ty vám ale sem nedám..ty vaše hlody.. Editováno: 20. Červen 2010, autor: cerrtinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haski Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Super srazik, super lidi, super auta! Počasí vyšlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 čerrtinka se nezdá, ale fotila jak o život Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Hezky foto vypada to ze jsem tam byl i ja aspon podle srazenech policajtu.. ale nikdo me tam nechtel Nesmíš si to tolik brát když mlčíš jsi faj i prdel s tebou je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Kevvin: ja ani nevím co mám za foták jen vím kde se to mačká Haski: ty máš zase na fotáku nějaké silné dioptrie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haski Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 To byl mobil....a pokus o panorama. O nic vic jsem se mobilem radeji nepokoušel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 moje auto sejvimu velký dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 (editace) moje auto sejvimu velký dík No, máš z nás nejnovější káru, gratulace! Editováno: 21. Červen 2010, autor: Kevvin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 A kdyz uz mas novy auto planujes nejaky upravy?Nebo nejakej sraz treba na nejakym stolku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 jasně ale na Radkovu ještě nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 jasně ale na Radkovu ještě nemám... Ty ji dáš do kupy že budu ješte koukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Taky přidám pár fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 Tak co ten Hradec ? 23-25 nebo 30-1 a nebo 6-7 jsou tu 3 termíny tak pište kdy by kdo mohl at se nějak dohodnem a je nas co nejvíc . Program: pátek říjezd a volná zábava sobota:orientační jizda na čas kolem rybníka pár kontrolních otázek ,vyhlášení výtězu rozdání pohárků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Tak jsem koukal, že na Hradec nikdo z Varskejch nedorazil. Pomalu tu mame pulku prazdnin, tak koncem srpna, zacatkem zari by mohl byt dalsi sraz. Co Vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 Jasný že bude první týden v září je octaviaclub na Rozkoši a potom by jsme mohli něco udělat u mě . Spaní 120korun na noc zajištěno . Kdo bude chtít může dorazit , bude to lepší než na parkovšti u obchodu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 Má pravdu předsedo, má pravdu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 31. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2010 co to?mejdan u alžbětky??já sem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 15. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2010 cerrtinka - uz konecne prijedes autem? (svym) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 Tak se hlásím za KV kraj ze Sup I. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 cerrtinka - uz konecne prijedes autem? (svym) :smich: :smich: dobrej "džouk" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.