Kevvin Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 Tak tu máme pomalu konec září, tak by to chtělo ještě nějakej srazík, dokud je docela hezky. Přístí týden asi ne, ale začátkem října by mohlo být někdy o víkendu pěkně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haski Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 Ja jsem PRO udělat nějaky ten srazík. Sraz místo na parkovišti u obchodáku by se hodilo třeba nepoužívané letiště např. Krásno (nad Bečovem) nebo Květná u Habartova (za Sokolovem). Můžem udělat třeba pár neformálních sprint rozjezdů. Pokud je něco blízko Chomutova, klidně přijedu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 koukám že je velkej zájem o ten sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 Tak velkej az zkolaboval system na odpovedi Jinak pristi vikend to s pocasim moc dobre nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pimpi2 Vloženo 22. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2010 Kdyby byl v budoucnu nějaký sraz tak se hlasim k učasti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 23. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2010 i sšmoulově žijou na karlovarsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 i sšmoulově žijou na karlovarsku co to??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 Jo, šmoulové jsou vítáni. .... jen s tím srazem to už letos vidím bledě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 20. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2010 co to??? uz daaaavno tady oxidujou a smoulujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haski Vloženo 20. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2010 Tak sraz by asi nebyl problem, ale jak tak koukam, asi bychom tam byli maximalne jen my 4 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2010 uz daaaavno tady oxidujou a smoulujou a že ses neozval už dřív?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 já se taky jako "místopředseda" také hlásím ke srazíku! co nějaké letisko? (rovná, krásno, květná...?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 já se taky jako "místopředseda" také hlásím ke srazíku! co nějaké letisko? (rovná, krásno, květná...?) a hele kdo to vykouknul??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haski Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 (editace) fajn, tak co to udělat 27.11. sobota někdy odpoledne 13h?, třeba Květná-letiště? kdo se hlásí? ps. Kdo bude chtít napíchnout VAGem auto - no problém. Editováno: 22. Listopad 2010, autor: Haski Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haski Vloženo 26. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2010 Koukam, že se na zítra nikdo nehlasi, tak to asi do konce roku bude passeee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 26. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2010 zejtra( v sobotu) nemůžu. ale co dát strazík na letišti a na sněhu??? p.s. řetězy mám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haski Vloženo 27. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2010 Tak ja jsem letiště nabízel. Jestli zařídíš, aby tam bylo tolik sněhu a abychom tam nebyli jen 3, tak klido :-). Zatím to ale vypadá, že to nemá smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 Dlouho jsem tu nebyl. Zdravím místopředsedu Tak sněhu se Vám zachtělo, toho je ted dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waren Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 Ahoj Karlovaráci, jsem tady nový a rád bych se připojil, vezmete mě mezi sebe? Pro stručné info - mám Fabku 1.4 16v 74 kw, r.v. 2000, tmavě zelená. Jelikož jsem si jí pořidíl nedávno, tak se s ní teprve seznamuju, ale už teď musím říct, že Škoda=supr auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 Ahoj Karlovaráci, jsem tady nový a rád bych se připojil, vezmete mě mezi sebe? Pro stručné info - mám Fabku 1.4 16v 74 kw, r.v. 2000, tmavě zelená. Jelikož jsem si jí pořidíl nedávno, tak se s ní teprve seznamuju, ale už teď musím říct, že Škoda=supr auta nazdárek,to víš že tě berem tak si to tu hlídej a až bude náký sraz,doraž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waren Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 nazdárek,to víš že tě berem tak si to tu hlídej a až bude náký sraz,doraž Díky Jasné, dorazím:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 (editace) Z titulu mé funkce přeji všem klidnej a pohodovej rok 2011! díky Marečku Editováno: 2. leden 2011, autor: Kevvin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2011 No děkujeme, ale jsi asi ještě pod parou...přečti si to po sobě :) Ty TIULE :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Tak dva měsíce tu neštěkl ani pes .... tak co je nového? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 twl!!§tady to žije pojďte něco domluvit,lidi posezení,pokec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.