cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 snad jo.....ale taky hlavně kde? Buď nějaká benzínka nebo parkoviště supermárketu.... rozeslala jsem zprávičky lidem z karlovarska tak uvidíme kdo se přidá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra13 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 No bohužel o víkendu něco už mám naplánovavnýho, sice ne na celej, takže vymyslet kde a kdy, škoda že je to tak narychlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 no ty jsi drak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 no ty jsi drak ..a v jakém městě??vary? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 asi jo..to je tak nějak pro všechny stejně daleko.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ahoj, pokud budu vědět kdy a kde, tak bych se taky mohl zastavit na pokec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 co příští víkend pánové?to už byste měli čas všichni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Přispůsobím se....může teď i příště..... Cerrtinka to domluví že.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Přispůsobím se....může teď i příště.....Cerrtinka to domluví že.... no jistě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Tak díky....máš mojí důvěru...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Tak díky....máš mojí důvěru...... wau tak to nesmím pokazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 no to nesmíš.....jak nováček se musíšdobře uvést............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 boužel příští týden jedu Krále šumavy, tak budu v Klatovech. ale tento víkend bych čas našel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Já jedu do Varů /zítra/ v sobotu,takže takhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Jak jsem psal můžu jak v so tak i v ne..a i příští týden.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 tak co kdy se srazíme? v sobotu odpoledne na parkovišti u sparu? nebo nějakej jinej nápad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Klidně...není problém....doporučuju na tý straně blíž k závodišti ..tam je prázdno a je tam uprostřed stojan s magabilboardem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Tak ja budu muset az zase nekdy , tedka sem zasekanej a pristi tyden prozmenu skola tak snad jindy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Klidně...není problém....doporučuju na tý straně blíž k závodišti ..tam je prázdno a je tam uprostřed stojan s magabilboardem tak v sobotu odpoledne u sparu?tak já si musím zjistit spoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 (editace) Jaký spoje...máš snad auto nebo ne? Tak napiště kdo by přijel na krátký pokec. A co čas? Já se přizpůsobím.... Editováno: 22. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Tak koukám že se nic konat nebude...sám se tam nesrazím no snad jindy..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Tak koukám že se nic konat nebude...sám se tam nesrazím no snad jindy..... tak příští víkend Marečku,to mají lidičky víc času,nebude to tak narychlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 já v sobotu odpoledne mám čas!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 (editace) tak příští víkend Marečku,to mají lidičky víc času,nebude to tak narychlo Tak jsem zvědavej , jak to zařídíš Editováno: 23. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Tak jsem zvědavej , jak to zařídíš JÁ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.