Publikováno Duben 20, 200916 r Když jedu tak slyším takový hluk, jako když někde táhne kolem okna nebo okolo dveři. zkusil jsem vypnout větrák a vše uzavřít, ale zvuk byl stejný. zkusil jsem i ruku za jizdy jestli někde netáhne a nikde nic. nevím odkud ten zvuk jde nebo co ho vytváří. okna drží i dvěře pevně drží. nemáte s tím někdo zkušenost? díky Fabie II (09), 1,2-44kw.
Duben 20, 200916 r Myslim, že se to tu už někde řešilo. Někdo psal, že to můžou dělat ty ofuky, co jsou úplně na kraji u předních oken a nedají se nijak nastavovat, takový ty úzký proužky. Nerad bych kecal, raději se ještě poohlídni, někde to tu určitě je, ale vůbec nevim kde. Upraveno Duben 20, 200916 r od mambo
Duben 20, 200916 r Môžu to byť aj vonkajšie spätné zrkadlá, ak má človek trocha citlivejšie uši, je to počuť.
Duben 20, 200916 r Autor v jaké rychlosti se to projevuje?? pořád nebo jen při větších? při 80km/h si myslím. myslel jsem že to dělá i vítr ze strany. ale asi ne.
Duben 20, 200916 r Môžu to byť aj vonkajšie spätné zrkadlá, ak má človek trocha citlivejšie uši, je to počuť. jj, přesně, ty zrcátka mě také napadly
Duben 20, 200916 r Tak jestli jsem se spletl, tak se omlouvám, ale já měl vážně za to, že už to tu někdo popisoval.
Duben 21, 200916 r Taky se řešil tento hluk.Při návštěvě servisu mi bylo řečeno,že je to špatnými kryty A-sloupků.Sloupky vyměnili a hluk zmizel.Problém u tebe bude zřejmě stejný.
Duben 21, 200916 r Autor Můzu se zeptat ty A-sloupky to jsou ty černé od kapoty na střechu? diky Upraveno Duben 21, 200916 r od Blacky Pravidla rikaji - necituj posledn prispevek!!! CTI PRAVIDLA .
Duben 21, 200916 r Autor a to jsou jako uvolnene nebo co? nebo spatný tvar nebo proc se musí vyměnovat. nebo to jsou ty zrcátka? normálně jsi rekl v servisu ze ti to huci....a oni vedeli co uz dál...že to je od toho? díky za info
Duben 30, 200916 r Nevím jestli je to ono,ale v mém případě se ozývá při větších rychlostech (nad 120 km/h) takový šelestivý zvuk a dělá to těsnění na dveřích.
Duben 30, 200916 r Mám Fábii II combi a také mě při jízdě nad 70 kmh foukalo a při rychlejší jízdě se to stupnovalo.byl jsem v servisu a ptal jsem se konkrétně na těsnení kolem A sloupků,tak tím to prý není.přesto ale vzali auto a karosáři seřídily lépe dveře a hluk je pryč.Zatím to mám seřízené 2dny a nejel ještě po dálnici,ale zdá se to být mnohem lepší.
Leden 5, 201015 r řeším totožný problém na OI Tour - zrcatka z R/FII - to svištění je masakr...slyšitelný to začíná být už od 80kmh a cim rychleji tím hlasitěji---jakoby foukal vítr z boku...normální mi to nepřijde, OI se starými zrcadly to rozhodně nedělá..ostatní tourky s novými nevim...zkusím taky časem servis :-)...předpokládám že pomohlo to seřízení dveří....
Únor 9, 201015 r Na svým autě taky pozoruju zvýšený aerodynamický hluk pronikající do interiéru. Vždy si myslím, že mám trochu stažené okno. Navíc bych řekl, že do kabiny proniká i hluk od kol. Hlavně je to znát, když na silnici přejedu místo s hladkým asfaltem a nejlépe mokrým. Taky to pozorujete nebo je to spíš závada mého vozu a měl bych to řešit se servisem?
Únor 15, 201015 r Taky mi to dela, ale to bude zimakama, letni takovej "hluk" nedelaj. O zrcatkach radsi ani nemluvim, ne ze by to bylo az tak hrozny, ale slyset jsou...
Únor 15, 201015 r Tiez to pocujem v aute, asi to bude aj od tych spetakov, javi sa to ako keby som mal potvorene okno
Únor 15, 201015 r O vikendu jsem si sedl na místo spolujezdce a je tam slyšet stejný hluk jako u řidiče, takže z toho usuzuju, že je to asi normální. Uvidím jak to bude slyšet s letníma gumama.
Březen 17, 201015 r Mám FII combi a slyším to taky. Do auta nezatéká, tak to zatím neřeším, až pojedu na garančku tak jim to řeknu.
Březen 24, 201015 r Podla mnaa od výroby su zle nastavené dvere čiže by ich mali dopasovat viac k tesneniu a problem bude vyriesený!!!
Duben 12, 201015 r Neviem, možno som to tu už pisal, ale ono sa nejedná o hluk, ale že maš pocit akože je otvorené okno, mne to robi už 2 roky a neviem si s tym poradit, vždy ked sa rozbehnem tak skušam dotiahnut okna, ale to nepomaha, može byt, že ozaj je treba vycentrovat dvere, ale dokažem to aj sam ???
Duben 17, 201015 r Nevyriesi ciastocne tento problem nasadenie deflektorov? Nema niekto s tymto skusenost, alebo nejaky postreh?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.