vojtaS Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Když jedu tak slyším takový hluk, jako když někde táhne kolem okna nebo okolo dveři. zkusil jsem vypnout větrák a vše uzavřít, ale zvuk byl stejný. zkusil jsem i ruku za jizdy jestli někde netáhne a nikde nic. nevím odkud ten zvuk jde nebo co ho vytváří. okna drží i dvěře pevně drží. nemáte s tím někdo zkušenost? díky Fabie II (09), 1,2-44kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 (editace) Myslim, že se to tu už někde řešilo. Někdo psal, že to můžou dělat ty ofuky, co jsou úplně na kraji u předních oken a nedají se nijak nastavovat, takový ty úzký proužky. Nerad bych kecal, raději se ještě poohlídni, někde to tu určitě je, ale vůbec nevim kde. Editováno: 20. Duben 2009, autor: mambo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtaS Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 (editace) jaké úzké proužky? Editováno: 20. Duben 2009, autor: vojtaS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 v jaké rychlosti se to projevuje?? pořád nebo jen při větších? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Môžu to byť aj vonkajšie spätné zrkadlá, ak má človek trocha citlivejšie uši, je to počuť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtaS Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 v jaké rychlosti se to projevuje?? pořád nebo jen při větších? při 80km/h si myslím. myslel jsem že to dělá i vítr ze strany. ale asi ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Môžu to byť aj vonkajšie spätné zrkadlá, ak má človek trocha citlivejšie uši, je to počuť. jj, přesně, ty zrcátka mě také napadly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Tak jestli jsem se spletl, tak se omlouvám, ale já měl vážně za to, že už to tu někdo popisoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ale jasne ze se to uz probiralo. Az to najdu, tak to tam vsechno presunu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Taky se řešil tento hluk.Při návštěvě servisu mi bylo řečeno,že je to špatnými kryty A-sloupků.Sloupky vyměnili a hluk zmizel.Problém u tebe bude zřejmě stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtaS Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) Můzu se zeptat ty A-sloupky to jsou ty černé od kapoty na střechu? diky Editováno: 21. Duben 2009, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledn prispevek!!! CTI PRAVIDLA . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 to sou přesně ony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtaS Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 a to jsou jako uvolnene nebo co? nebo spatný tvar nebo proc se musí vyměnovat. nebo to jsou ty zrcátka? normálně jsi rekl v servisu ze ti to huci....a oni vedeli co uz dál...že to je od toho? díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Nevím jestli je to ono,ale v mém případě se ozývá při větších rychlostech (nad 120 km/h) takový šelestivý zvuk a dělá to těsnění na dveřích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Mám Fábii II combi a také mě při jízdě nad 70 kmh foukalo a při rychlejší jízdě se to stupnovalo.byl jsem v servisu a ptal jsem se konkrétně na těsnení kolem A sloupků,tak tím to prý není.přesto ale vzali auto a karosáři seřídily lépe dveře a hluk je pryč.Zatím to mám seřízené 2dny a nejel ještě po dálnici,ale zdá se to být mnohem lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 řeším totožný problém na OI Tour - zrcatka z R/FII - to svištění je masakr...slyšitelný to začíná být už od 80kmh a cim rychleji tím hlasitěji---jakoby foukal vítr z boku...normální mi to nepřijde, OI se starými zrcadly to rozhodně nedělá..ostatní tourky s novými nevim...zkusím taky časem servis :-)...předpokládám že pomohlo to seřízení dveří.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelZ Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Na svým autě taky pozoruju zvýšený aerodynamický hluk pronikající do interiéru. Vždy si myslím, že mám trochu stažené okno. Navíc bych řekl, že do kabiny proniká i hluk od kol. Hlavně je to znát, když na silnici přejedu místo s hladkým asfaltem a nejlépe mokrým. Taky to pozorujete nebo je to spíš závada mého vozu a měl bych to řešit se servisem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 Taky mi to dela, ale to bude zimakama, letni takovej "hluk" nedelaj. O zrcatkach radsi ani nemluvim, ne ze by to bylo az tak hrozny, ale slyset jsou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caco Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 Tiez to pocujem v aute, asi to bude aj od tych spetakov, javi sa to ako keby som mal potvorene okno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelZ Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 O vikendu jsem si sedl na místo spolujezdce a je tam slyšet stejný hluk jako u řidiče, takže z toho usuzuju, že je to asi normální. Uvidím jak to bude slyšet s letníma gumama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martius Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Mám FII combi a slyším to taky. Do auta nezatéká, tak to zatím neřeším, až pojedu na garančku tak jim to řeknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rexton Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Podla mnaa od výroby su zle nastavené dvere čiže by ich mali dopasovat viac k tesneniu a problem bude vyriesený!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakaš Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Neviem, možno som to tu už pisal, ale ono sa nejedná o hluk, ale že maš pocit akože je otvorené okno, mne to robi už 2 roky a neviem si s tym poradit, vždy ked sa rozbehnem tak skušam dotiahnut okna, ale to nepomaha, može byt, že ozaj je treba vycentrovat dvere, ale dokažem to aj sam ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rexton Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Ked sa na to cítiš že ich dostavííš sáám taak sa daj do toho hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrkvicka Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 Nevyriesi ciastocne tento problem nasadenie deflektorov? Nema niekto s tymto skusenost, alebo nejaky postreh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.