Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

dobrý večer,

dnes sem zjistil, že mi nesvítí pravé potkávací světlo, šetřením jsem postupně zjistil, že nesvítí ani pravé obrysové, dálkové a mlhové světlo.

levá strana vše ok, žárovky ok, pojistky ok, napětí na pojistkách je, na patici žárovky se mi již naměřit nepodařilo, vypínač po letmé prohlídce ok (zevrubnou sem vyloučil - levá strana svítí). při náhodných pokuses rosvědcet se mi asi dvakrát podařilo rozsvítit pravou dálku.

jedná se o1, rv97 20v

přivítám každou radu, kde co proměřit/prohlédnout, případně odkaz na vlákno s tímto problémem (nepodařilo se mi najít nic pro můj případ)

předem děkuju za Váš čas, mbem

Vloženo

:-(

1. mne idu stretavačky v predu, nejde zadna prava a nejde predna prava parkovačka. na palubovke mi nesvieti svetlo stretavačiek. žiarovky su v poriadku. pri parkovnom zapnuti cez smerovky lava strana svieti, prava nie.

2. Začal mi vynechavať 2 valec (nejde) od strany vodiča. ked je studeny ešte nejake sekundy ide ale potom len na tri valce. vymenil som indučky, sviečky, injektory. neviem fak co s tym.

1.8 20 TV AGU 1999

• o 6 let později...
Vloženo

Ahoj, mám takový problém. Světla O1 rv.97.  Při vypnutém klíčku když zablikám dálkovýma,tak L dálkové světlo svítí normálně a Pravé nesvítí. Když dám klíek do polohy 1 a ovladač světel dám z pol "0" na parkovačky, tak svítí parkovačky a OBĚ přední mlhovky. Potom dám ovladač světel na tlumená to potom L potkávací svítí normálně a pravé potkávací slabě. Potom zapnu přední mlhovky a Levá strana svítí OK a Pravá strana nesvítí vůbec. Zkoušel jsem vyměnit Spínač světel i levou páčku(blinkry a dálkové) za nové.Pojistky jsou OK. Žádná zněna. Majitel auta přede mnou tam namontoval Pípák 5 ( http://alexandr.marek.sweb.cz/pipak5.htm ) automatické zapínání světel a to nefunguje. Budu rád za radu, co s tím.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...