Hrazda Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Používá tu někdo z vás nosič na kola na tažné, nebo zadní dveře? Zajímají mě nějaké praktické zkušenosti, jakou značku byste doporučili. Dá se vlézt do kufru, když je na tažném nosič? Díky za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Přidám se ke kolegovi. Je lepší origo škodováckej, nebo se vyplatí koupit jinej? Jak je to s koncovkou - stadnardně se dodává na O1 sedmi nebo 13-ti pól? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Myslim, ze v hospode bola o tom dost velka tema... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrazda Vloženo 7. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2009 (editace) No ja to rozlousknul tak, ze jsem sehnal Thule Jetrak na tazne a jsem velmi spokojeny. Je i sklopny, takze se dostanu i do kufru... Pokud by byl zajem, mam to i nafocene... Co se tyce koncovky, tak mam 13ti-pol a mam tuseni ze u tech nosicu ani jina nebyva, ale redukce to resi... Editováno: 7. Září 2009, autor: Hrazda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Taktéž mám od Thule /2 kola/ na tažné a maximální spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 taky mám Thule na 4 kola a max spokojenost, do střešního bych už nešel, kola se dají poodlně odkopit když chceš do kufru a i ženskáje zvedne těch 30 cm nad zen, na střechu ne Taktéž mám od Thule /2 kola/ na tažné a maximální spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 Doporucuji Ateru Stradu. Thule muze jit proti tomu do ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 (editace) mám sklopné thule na tažné pro dvě kola a nemůžu si vynachválit. Projelo se mnou půl evropy a naprosto bez problému. Akorát sem si měl připlatit a vzít to na tři kola + někdy možná adapter na čtvrtý. S kolama na střeše se to vůbec nedá srovnavat. Akorát když prší, jsou zahnojený podstatně víc... je to tuším 908 Editováno: 12. Září 2009, autor: dadaoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.