alonso84301 Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 caute mam moznost kupit octu 1.6v74kw a neviem aky to motorje ci je spolahlivy a tak.prosimporadte.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yockey Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 čo som počul tak je to spolahlivý motor, ja mam sice 75kw ale je to skoro to iste a som spokojny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrs11 Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 No o tomto motore tu je toho dosť. Aký máš konkrétne na mysli? AKL? Ktorý ročník máš v ponuke ? Dosť záleží na tom ako bol motor udržiavaný. Poznáš minulosť tej octy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 já mám 1,6 AKL rv.99 a je celkem v pohodě, nic podstatnýho se v něm neděje a maká jak má. Možná spotřeba by mohla být o chlup nižší, ale taky to není tak hrozný- dlouhodobou (od podzimu do teď) mám 8,2l výkonově taky stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Já mám Octu 1,6 AKL r.v. 98 už 2 roky a musím říct, že tento motor je opravdu spolehlivý. Jsem s ním moc spokojený a když je potřeba, tak dokáže i sluště jet . Jak napsal Milda.J spotřeba by mohla být o trochu nižší (hodně jezdím krátké trasy, takže mám dlohodobou spotřebu kolem 8 litrů), ale na dlouhé trase se dá jet v klidu kolem 6 litrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 AKL tento má strýc v Kombíku-kromě převodovky DUU, kterou musel zahodit a sehnat starší je to zatím bez problémů. Spotřeba je teda nic moc. Dlouhodobý průměr má 7,8l/100Km a to jezdí klidně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alonso84301 Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 No o tomto motore tu je toho dosť. Aký máš konkrétne na mysli? AKL? Ktorý ročník máš v ponuke ? Dosť záleží na tom ako bol motor udržiavaný. Poznáš minulosť tej octy? 1999 akl najazdene 300000km tak neviem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrs11 Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 (editace) 300tis? No to je už dosť ! To by som už nebral, dnes už padli ceny tak dole, že zoženieš aj lepší kúskok, počkať sa oplatí! 300 000 je už veľa Editováno: 28. Duben 2009, autor: vrs11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.