Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No o tomto motore tu je toho dosť. Aký máš konkrétne na mysli? AKL? Ktorý ročník máš v ponuke ? Dosť záleží na tom ako bol motor udržiavaný. Poznáš minulosť tej octy?

Vloženo

já mám 1,6 AKL rv.99 a je celkem v pohodě, nic podstatnýho se v něm neděje a maká jak má. Možná spotřeba by mohla být o chlup nižší, ale taky to není tak hrozný- dlouhodobou (od podzimu do teď) mám 8,2l

výkonově taky stačí

Vloženo

Já mám Octu 1,6 AKL r.v. 98 už 2 roky a musím říct, že tento motor je opravdu spolehlivý. Jsem s ním moc spokojený a když je potřeba, tak dokáže i sluště jet ;) . Jak napsal Milda.J spotřeba by mohla být o trochu nižší (hodně jezdím krátké trasy, takže mám dlohodobou spotřebu kolem 8 litrů), ale na dlouhé trase se dá jet v klidu kolem 6 litrů :)

Vloženo

AKL tento má strýc v Kombíku-kromě převodovky DUU, kterou musel zahodit a sehnat starší je to zatím bez problémů. Spotřeba je teda nic moc. Dlouhodobý průměr má 7,8l/100Km a to jezdí klidně.

Vloženo
No o tomto motore tu je toho dosť. Aký máš konkrétne na mysli? AKL? Ktorý ročník máš v ponuke ? Dosť záleží na tom ako bol motor udržiavaný. Poznáš minulosť tej octy?

1999 akl najazdene 300000km tak neviem!

Vloženo (editace)

300tis? No to je už dosť :feve: ! To by som už nebral, dnes už padli ceny tak dole, že zoženieš aj lepší kúskok, počkať sa oplatí! 300 000 je už veľa

Editováno: , autor: vrs11

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...