Publikováno Duben 26, 200916 r ...ahoj, aké max. repro ,hudobný výkon a RMS výkon reproduktoru použiť na rádio 4x50W , 4x50W je asi hudobný výkon rádia, predpokladam,....... aby to rádio utiahlo a aby aj pri tichom počúvaní to bolo dobré Ďiky.
Duben 26, 200916 r Ono to je jedno, většinou se repro dává stejně výkoný nebo výkonnější než je výstupní výkon rádia. Můžeš dát i slabší, ale když dáš rádio na maximální hlasitost riskuješ spálení cívek repra.
Duben 26, 200916 r Autor takže, keď tam zapojím priamo na rádio napríklad to , tak to rádio utiahne ? http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=&...p;hlzaradenie=9 http://www.s-audio.cz/komponentni-reproduk...ine-sxe-1750-s- a do kých watov max. by som moholísť. Ďiky Upraveno Duben 26, 200916 r od pajatko
Duben 26, 200916 r jj, ty to klidně utáhne, Jinak koukám, že už řešíš výměnu repro v jiném vlákně, tak si mohl hodit tenhle dotaz klidně tam. A říkám, maximální výkon repráků neřeš, můžeš tam klidně dát 200W RMS, ale je to zbytečné.
Duben 26, 200916 r Autor ĎIKY ! za radu. jj, ty to klidně utáhne, Jinak koukám, že už řešíš výměnu repro v jiném vlákně, tak si mohl hodit tenhle dotaz klidně tam. A říkám, maximální výkon repráků neřeš, můžeš tam klidně dát 200W RMS, ale je to zbytečné.
Duben 30, 200916 r Autor ...ešte by som mal dotaz, mám dotiahnuté káble do plata a neviem či je správne napojenie + a - . Ako by som zistil + a - na týchto kábloch.
Květen 1, 200916 r ...ahoj, aké max. repro ,hudobný výkon a RMS výkon reproduktoru použiť na rádio 4x50W , 4x50W je asi hudobný výkon rádia, predpokladam,....... aby to rádio utiahlo a aby aj pri tichom počúvaní to bolo dobré Ďiky. Moc ti tady nikdo neporadil, tak to zkusim ja :-) Vykon 4x50W u autoradia je maximalni, nikoliv hudebni. Navic tam funguje trosku jiny pomer hudebniho (RMS) a maximalniho (MAX) vykonu. Autoradio o MAX vykonu 4x50W ma cca 4x12 az 4x15W RMS, vice urcite ne. Nemusis tedy vubec resit minimalni vykon reproduktoru, protoze koupit dnes nove reproduktory s RMS vykonem mensim nez 15W se Ti nepodari - takove minimum byva kolem 40-50W RMS. Pokud vybiras reproduktory pouze na autoradio, spise nez vykon bych resil citlivost. Je dobre, aby mely aspon 90dB - pak je autoradio umi spravne vybudit. Das-li vykonnejsi reproduktory s vysokou citlivosti, neni to problem, jenom se Ti budou dele rozehravat.
Květen 2, 200916 r Chtel bych se zeptat jestli radio Alpine CDE-101R + repro Alpine SXE-1750S (vymena misto orig. repro ve prednich dverich ) bude dobra volba pokud se chcu blizit castce 5000 Kč a zaroven alespon castecne jednoduchou montaz ? (sem tak trochu amater ... kazdej jednou zacinal ) Pokud ne co by jste na ni zmenili ? Radio Repro Děkuji
Květen 2, 200916 r Autor Moc ti tady nikdo neporadil, tak to zkusim ja :-)Vykon 4x50W u autoradia je maximalni, nikoliv hudebni. Navic tam funguje trosku jiny pomer hudebniho (RMS) a maximalniho (MAX) vykonu. Autoradio o MAX vykonu 4x50W ma cca 4x12 az 4x15W RMS, vice urcite ne. Nemusis tedy vubec resit minimalni vykon reproduktoru, protoze koupit dnes nove reproduktory s RMS vykonem mensim nez 15W se Ti nepodari - takove minimum byva kolem 40-50W RMS. Pokud vybiras reproduktory pouze na autoradio, spise nez vykon bych resil citlivost. Je dobre, aby mely aspon 90dB - pak je autoradio umi spravne vybudit. Das-li vykonnejsi reproduktory s vysokou citlivosti, neni to problem, jenom se Ti budou dele rozehravat. Ďiky za radu, a prosím Ťa nemáš nejaký osvedčený typ reprákov, ktoré vojdu do Fábie do dverí a hrajú dobre ? Alebo sa mám zamerať hlavne na tú citlivosť ! Nie je dvoležitý aj frekvenčný rozsah ? Čo by si povedal napr. na tieto repráky. Ďiky. Som amater a každá rada je pre mňa cenná. http://www.pioneer.sk/sk/nav/produkty/zaba...duktory/ts-1785 Upraveno Květen 2, 200916 r od pajatko
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.