LujdziL Vloženo 17. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 Ako sa da nahrad novy soft do Amundsenu???? ide mi o 2d nahlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 17. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 To funguje vzdycky ale neumi brat ABS a tim padem spatne naviguje... Ale ja mluvim o Amundsenu plus a Fab II po FL Nefunguje ani německý převodník Zkoušeli sjme ho a nic. Maxidot mlčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 17. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 (editace) Funguje cesky orginal skoda prevodnik 1.6-2.0can Editováno: 18. Listopad 2012, autor: žralok Citace předchozího příspěvku ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Mas to odskouseno ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Český original Škoda 5J0035751 jsem tam dal a nefunguje pro AMundsen plus korektně . Už jsem to psal dříve ZApnutí ,vypnutí, podsvícení ano Maxidot ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Možná třeba jiná verze HW nebo SW Já jsem ho koupil origo ve Škodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Ale ja mluvim o Amundsenu plus a Fab II po FL Nefunguje ani německý převodník Zkoušeli sjme ho a nic. Maxidot mlčí Fab II po face????? tam nepotrebujes prevodnik!!! tam je 2can Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Tak tu je ten prevodnik co mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Mas to odskouseno ? Ja to mam odskusne vid hore foto a funguje vsetko okrem parkovakov ale to sa neda rozbehat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Ale ja mluvim o Amundsenu plus a Fab II po FL Nefunguje ani německý převodník Zkoušeli sjme ho a nic. Maxidot mlčí Daj to bez prevodniku zapoj to nakoduj a musi to ist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Ale sorry jsem ujel. Je to FAB II předface Ta nejde bez převodníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Tak uz som v obraze a to nejde ani na ten nemecky??? Amundsen+ uz moze byt iny soft inak si to neviem vysvetliť ze to nejde a mas to aj nakodovane dobre??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Jiste kodoval jsem to ve FAB II po faceliftu a potom přendal do fab II před faceliftem. Nemecky prevodnik jsme zkouseli s jednim nejnenovanym tady z fora ktery sice vedel dopredu co za to bude chtít ,ale prevodnik se nechytal. Jeste jak se dostanu ke kolegovi do Brna tak mrknu jestli ma stejny HW a SW na tom ceskem prevodniku. VK7 je to zcela jiste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 Chcem sa spytat o upgrade sw 227 na 351 kto by to vedel spravit na slovensku ide mi o 2D nahlad Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 jedině aut. servis případně někdo kdo jim ukradnul origo disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 a Skodovka aj o tom vie??? pretoze oni chcu vsetko riesit online a nie CD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Tak ze dnes som bol Skoda servise pytat sa a aj vyskusat o aktualizaciu SW 227 H15 na 351 s vysletokom radio napojene online ziadna aktualizacia (aktualny SW) po dlhom prehovarani ze to ide cez cd sa pracovnik isiel pozret a nasiel cd z roku 2011 s SW po vlozeni CD do navi vypisalo ci sa chce nahrat SW 227 tak ze nemaju novsi soft ale sa mi ozve o dva tyzdne ze sa na to opyta vysie tak som zvedavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Mam velmi podobny problem. Chcel by som vymenit Swing za Amundsen (+). Mam O2 FL 2009 Ambiente a dorobene predne a zadne parkovacie senzory, bez maxidotu... Co vsetko je treba na spojazdnenie? Staci vymenit kus za kus (a zapojit GPS antenu)? Bude treba nieco kodovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub.cr Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Dobrý den, mám jen čistě otázku. Pokud je Fábie od rok 2008. Bude mít třeba základní rádio od Škody, je možné do ní dodat Amundsena? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Da se , ale potrebujes navic antenu gps , druhou am/fm antenu a can prevodnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub.cr Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Děkuji, to samé platí i pro COLUMBUS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Ano , bohuzel 2008 je predface takze can 1,6 a columbus a amunsen jedou na 2,0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub.cr Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 nevím přesně co je can, ale pokud má Fábka 1,6 a Col. a Amu. má 2,0, tak to tedy půjde? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Pujde ale je potreba koupit to co jsem psal , tzn dve anteny a prevodnik can Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 převodník funguje pouze pro Amundsen, pro columbus ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.