Ondra N. Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Ahoj, nikde jsem tu nenašel téma, věnující se přímo tomuto problému. Mám 4 roky starého Supa a už by zasloužil renovaci laku. Tak bych se rád poradil, zda máte někdo zkušenosti s nějakou firmou, která provádění rozleštění, za kolik, atd...Díky za Vaše příspěvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Zkus v pravo nahoře tlačítko hledej, a napiš rozleštění laku. Snad tam neco najdeš Známy co má lakovnu, tak to dělá za cca 3000 kč, ale myslím si, že bys mohl ssi to udšlat sám nějakym prostředkem, co tady najdeš. Já si myslím, že na 4 roky stary lak to je brzo rozlešťovat, připadá mi to dost drastické na tak stary lak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Je rozleštění a rozleštění, Woody... A lak může být v háji i po půl roce intenzivního mytí v myčkách. www.sonax-servis.cz www.porzelack-praha.cz www.k-2.cz/foto.html S prvníma dvěma mám ty nej zkušenosti, sonax dělal 3 auta, porzelack 1 auto. Pak mám ještě gut reference na firmu http://www.atam.cz/rucni-myti . Vyhnul bych se http://www.autosklo.net/index.php?page=aut...meticke-centrum Sice tam jeden majitel Superbu snad pracuje, ale vím o dost lidech, co nebyli spokojeni a mě taky 1x auto moc neumyli, konkrétně jejich středisko v Butovicích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 To máš pravdu, jestli to třeba byla nějáká služebka, nebo majitel jezdil na myčku, tak jo. Ale viš, každé rozleštění je vlastne zbroušení laku a po 4 letech se mi to zdá brzy . Radši bych to zkusil doma nějakym šetrnejší prostředkem. Známy co to dělá, říkal , že na to používá brusné pasty od 3M , jsou 3 od hrubé po jemnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra N. Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Sám bych to mohl udělat jedině ručně a co jsem zkoušel jeden přípravek, tak to dopadlo dost hrozně. Protože ať jsem leštil jak jsem leštil, neustále zůstával bilý matný povlak, takže pokud máte nějakou zaručenou autokosmetiku k ručnímu leštění, tak sem s ním. Ten Sonax mi přijde celkem dobrý, ale zkušenost s ním nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Jj, 3M je nej, mám je a jednou jsem to zkoušel sám, půjčil jsem si profi leštičku z lakovny a sranda to není. Máš pravdu, lak se trochu zbrousí, ale jinak se těch škrábanců (vrypů) nezbavíš a pokud je to dobře udělaný, tak to autu neuškodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 No, ja jsem používal na staré auta co jsem měl /byly kolem10 let staré/ právě ty od 3M , ale říkám, na staré a teď mám Fabii necelé 3 roky starou a od začátku používám leštěnku PROFIPLAST , ale nevím, jestli by ti to pomohlo. Jinač tady máš foto mého včerejšího leštění http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...t&id=142041 . Jábych osobně zkusil ten Sonax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Na tu červenou jsem koukal, moc pěkný. Tu leštěnku měl kdysi děda a pak už nešla sehnat, takže mu asi udělám radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra N. Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Na tu červenou jsem koukal, moc pěkný. Tu leštěnku měl kdysi děda a pak už nešla sehnat, takže mu asi udělám radost No vypadá to opravdu krásně. Zrovna mi tu Kapros nabídl SONAX Xtreme Polish & Wax 3 progressive, tak do toho asi půjdu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Uz se to tady resilo daval jsem strasne moc fotek udelaneho Supa,ktereho delal kamarad ... Kdyby jsi chtel link Sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Tak já dělal auto pastou G3 a max.spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra N. Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Petříku já vim, ale bylo to pod tématem nový lak a já jsem se svým spokojený, jen bych ho chtěl oživit:) Zkusím ten Sonax a pak uvidim. Hlavně teď řešim tuhle nepříjemnost, viz fota. Zřejmě se někdo neobtěžoval při otvírání dveří si dveře podržet a zastavil je až o mě, střílet takové sr.če. Není to zase nic dramatického a je to vidět jen při určitém úhlu (na 3. fotce to neni ani poznat), ale štve mě to tam. Horší asi bude, že tohle ničím nezakryju, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 To by melo jit vytahnout tou metodou SmartFix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra N. Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Super, vůbec jsem netušil, že něco takového existuje:) Tak děkuju za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Super, vůbec jsem netušil, že něco takového existuje:) Tak děkuju za tip. Zavolej na tento kontakt vytahoval mi zadní víko kufru po kroupách na předchozím autě. Fakt machr byl jsem osobně přítomen a nechápal jsem!!! Skvělá práce škoda že nemám fotky. http://www.karosar.cz/kontakt.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra N. Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Fotky jsem našel na jeho webu a je to fakt neuvěřitelné, co dokážou bez poškození laku. Bohužel tohle je dál jak ten renove cars a na něj mám taky velmi dobré doporučení. Kdyby měl na svém webu ceník, aby se člověk mohl podívat, zda se mu to vyplatí, ale i tak je super, že tahle metoda fakt existuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Fotky jsem našel na jeho webu a je to fakt neuvěřitelné, co dokážou bez poškození laku. Bohužel tohle je dál jak ten renove cars a na něj mám taky velmi dobré doporučení. Kdyby měl na svém webu ceník, aby se člověk mohl podívat, zda se mu to vyplatí, ale i tak je super, že tahle metoda fakt existuje Za zadní kufr(víko) 25 důlků a 2y na spolujezdcových dveřích 2400,- dvě hodiny práce. Výsledek neuvěřitelný kdo neviděl neuvěří. Lákýra když to viděl tak nechápal, že to není lakovaný!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Par fotiek jak sa opravuju preliaciny: http://www.preliaciny.sk/galeria.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra N. Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Tak jsem o víkendu "masíroval" autíčko. Byla to pěkná dřina, voskovat to ručně, ale myslím, že výsledek není tak zlý Přidávám pár fotek před a po. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 No blejská se ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Pekny Pekny !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Krasaveček hold stříbrná je stříbrná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra N. Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Díky chlapi, aspoň je vidět, že ta půldenní práce za něco stála Ale i tak už si příště seženu elektrickou leštičku, protože dělat to houbičkou o velikosti 5x7, je fakt pakárna:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapros Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 pěkně jsi toho svého krasavce vypucoval Takže spokojenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Taky mám se Sonax centrem dobrý zkušenosti. Dělali nám komplet 2 auta s rozleštěním a auta jsem nepoznal. Veškerý škrábance pryč a auto jako ze salónu. U toho machra v Hradišti jsem si taky nechal opravit důlky a promáčklinu. Vše za 2,5h hotovo a nic není poznat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.