Prosinec 22, 201014 r Kontaktuj tuto firmu Mv Service ten borec umi zázraky a je velice precizní člověk je až v šoku jak důkladně to bere třeba při čistění interieru jsem dal drobnosti do zadní loketky a i tu měl otevřenou a vysával. Upraveno Prosinec 22, 201014 r od PavelSv
Prosinec 23, 201014 r Diky z tip, ale ja jsem ze severnich cech a tohle je z ruky :-( Myslite si ze takove poskozeni laku, jako je osoupani smetakem a relativne necistym snehem, muze rozlesteni pomoct? Mam z toho normalne zkazene svatky :-(
Prosinec 23, 201014 r Jo jo rozloštění ti to dá dokupy neboj nic.Pokud to není hluboké jako že si myslím že ne dle tho co popisuješ tak rozleštění umí zázraky
Prosinec 24, 201014 r Super, budu doufat. Diky za zlepseni svatecni nalady :-) A preju Vsem hezky svatky.
Březen 8, 201213 r Autor Ahoj, chci se zeptat, nemáte kontakt na nějakého dobrého lakýrníka? Naši milí spoluobčané mi pomohli k pár škrábancům a jeden i k odření - samozřejmě ani jeden nenechal papírek, že by něco odřel a prostě ujel. Budu vděčný za každý kontakt (Praha a cca 30km). Díky moc. Tady jsou fotky odřenin.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.