Evers Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Co tak berounští ??? Tam to mám taky kouda , je tu někdo z okolí?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Co tak berounští ??? Tam to mám taky kouda , je tu někdo z okolí?? si piš, že je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Nooo vida vida vida .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 chvilku počkáme, on se ještě určitě někdo přidá...cca před dvěma roky jsem organizoval jeden takovej menší meeting a bylo nás tam z okolí asi 8, tak uvidíme co teď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 No tak super, ja myslel ze tu zase drhnu sam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Mám to do Berouna kousek, klidně se přidám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 To je slovo do pranice , nekdo dalsi ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.