cz pida Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 (editace) Ahoj, můžete mi někdo poradit jestli jsou potřeba taky nějaký MDF podložky nebo nějaký distanční kroužky pod zadní koax. repro ? Koupil jsem tyhle http://www.elcar.cz/produkty_detail.php?id=478 a výškáč je vyšší než středobas a já mám teď strach že se to nevejde...poradí mi někdo....auto mám na dodělání klima a tak se nemůžu kouknout sám, díky předem za rady tak se tam nevešly :-(....podložil jsem to ca. 1 cm podložkama , ale moc se mi to nelíbí....opravdu tenhle problém nikdo z vás ještě neřešil ? Editováno: 10. Květen 2009, autor: cz pida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Hele jestli jsi z jablonce jako že asi jo jestli si to nekupoval z elcaru pře eshop tak se tam stav a zeptej se jich kuci tam jsou v tomhle směru docela šikovný a za radu nic nedáš a ta slečna prodavačka taky neni k zahození Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Hele jestli jsi z jablonce jako že asi jo jestli si to nekupoval z elcaru pře eshop tak se tam stav a zeptej se jich kuci tam jsou v tomhle směru docela šikovný a za radu nic nedáš a ta slečna prodavačka taky neni k zahození no to sice není, ale pavlovi by se to asi nelíbilo :-) už jsem si to o obkreslil anechám udělat MDF podložky a pak uvidim co dál....aspoň že předky hrajou dobře :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.