Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím.Mám rozedřenou sedačku u řidiče(opěrák).Chci si jí nechat opravit.Na annonci jsem našel tuhle firmu http://www.autosedadla.net/ .Má někdo zkušenost z touto firmou?(kvalita a spokojenost)Nebo jiné odkazi na jiné firmy.Díky moc za ochotu

Upraveno od bobbytuhon

neviem teda kolko si povedia za opravu ale ci nie je lacnejsie a lepsie zohnat novu sedacku alebo origo potah.

• Autor

Čau molitan do sedačky asi 2500kč a potah asi 2500kč a za opravu chtějí 1000kč a vymění jen rozedřený díl a molitan něčím vyplní.Na vrakovišti ti prodají jenom celý komlet sedačky protože zbytek je jim k ničemu.

Keby si pozrel tu do bazara, tak najdes sedacky za cenu nizsiu ako samotny molitan a budes este moct predat svoje poskodene... ;)

Zdravím.Mám rozedřenou sedačku u řidiče(opěrák).Chci si jí nechat opravit.Na annonci jsem našel tuhle firmu http://www.autosedadla.net/ .Má někdo zkušenost z touto firmou?(kvalita a spokojenost)Nebo jiné odkazi na jiné firmy.Díky moc za ochotu

Být tebou tak seženu molitan + potah a vyměním si to sám. Jsou tady dobrý návody jak na to. Mám doma potahy i molitany do sedačky.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.