energizer69 Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 ty brdo to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladahli Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 .Ahoj chlapi. Po delší době jsem se odhodlal taky k vyměně budiku z F II do sve fabky MR 03. Už jsem zkusil všechny postupy co jsem tady nastudoval ale nejdou mi přizpůsobit. Mám budíky 5J0 920 840 B. Nenašel by se někdo z okoli F-M kdo by mi s tím pomohl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 budiky stale mam z maxidotem z f2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 začátkem prosince budu ve F-M tak se můžem domluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomino96 Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 Pánové, někdo ze Zlínského kraje kdo by F2 budíky ve Fabii 1 rozchodil ? Na trase Zlin - Praha se muzu taky nekde zastavit. Diky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rebelius Cornelius Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 (editace) Me by stacilo sehnat budiky s maxidotem z f1, na vymenu z f2 si vubec netroufnu. Jenze nejdou vubec sehnat. Jinak pekna prace panove, smekam pred Vami. Citovat Editováno: 15. Únor 2017, autor: Rebelius Cornelius Edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rebelius Cornelius Vloženo 15. Únor 2017 Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 (editace) Tak se mi podarilo budiky sehnat z FII. A ted potrebuji radu. Vse delam podle navodu. Pripojim nove budiky, zapnu je na VAG . 17 pristrojovka = Provedu login, kdy zadam pin z budiku co jsem sehnal a v pravo v hornim rohu se napise Citovat lost due too dropped session Takze me to pri prizpusobeni nepusti do kanalu 50. Byl jsem i v servisu a tam jsem take nepochodil. Pokud vratim stare budiky, je vse ok i kanal 50 je funkcni. Muzete nekdo prosim poradit, kde delam chybu? EDIT: Vse vyreseno, byl tam jiny postup a diky lidem odtud z fora hotovo. Dekuji vsem. Editováno: 15. Únor 2017, autor: Rebelius Cornelius Edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochanan Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Dokazal by nekdo poradit,jestli by to bylo mozne dat budiky s maxidotem ze Superba 1 diesel do Fabie 1 diesel s PP? Origo maxidot do F1 se uz neda sehnat,a budiky z F2 a Roomstera se mi moc nelibi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlou Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 Když chci vymenit budiky ve fabce za ty same, potrebuji PIN? Budou fungovat i bez PINU?Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 jo,pin potřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikacu Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Mam takyto dotaz a budiky z FII face je mozne rozchodit v FII ? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzacb Vloženo 29. Červen 2017 Sdílet Vloženo 29. Červen 2017 Ne musel by jsi mit BCM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco-lv Vloženo 1. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2017 už sa nasiel nejaky jednoduhsi sposob prisposobenia nadrže budikov f2 na f1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter Toth Vloženo 8. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2018 V 15. 8. 2013 na 13:45, michaelo napsal: Lepidlom obe casti spojit dohromady, pripadne spary je vhodne vyplnit gitom Ako si zhodil plexisklo?Isiel som tak opatrne az prasklo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochanan Vloženo 8. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2018 Dej to do trouby, na 180°C, horky vzduch, hlidej to samozrejme. Staci 5-10min. Pak opatrne sroubovackem plexi oddelovat. Ja to tak udelal a pohodicka, slo to samo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exter01 Vloženo 9. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2018 Cawko, kupil som budiky z Roomstera 2007, u autoelektrikara som si dal vycitat pin immo ked otvorim vo vcds 17ku - instruments dam login, vyplnim kod, otvorim 25 imobilizer dam kanal 50 tak mi nejde otvorit ta 50tka. robi sa to nejako inak? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter Toth Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 V 1. 9. 2013 na 2:35, michaelo napsal: Dakujem, ano mam maxika z F2 ukazatel paliva sa musi upravit bud v eeprom alebo vymena plavaku, ja som volil vymenu plavaku... nikto mi s upravou eeprom nechcem poradit premna bolo potrebne skoro uplne vsetko kedze maxika som osadzal do juniorky ale tebe staci, teda ak si mal palubny pc : len plast z budikov F1 a kompletne budiky z F2, puzdro upravis podla vyssie uvedeneho navodu, prisposobis cez vag a mozes maxidotit mas otom climatronicu niekde vlakno ke je to rozobrate? rad by som si to pozrel. Prosim ta aky plavak treba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter Toth Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 V 8. 7. 2018 na 20:30, Jochanan napsal: Dej to do trouby, na 180°C, horky vzduch, hlidej to samozrejme. Staci 5-10min. Pak opatrne sroubovackem plexi oddelovat. Ja to tak udelal a pohodicka, slo to samo. Vďaka skúsim to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exter01 Vloženo 21. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2018 (editace) Tak nakoniec sa podarilo Ak by niekto potreboval pomoc tak napiste dominik.kacer@ixdata.sk EDIT: U nikoho som si nevsimol, ze by zapajal aj info z radia do maxidotu.. stacilo prepojit dva piny z radia skoda symphony a funguje aj horna cast displeja Editováno: 19. Září 2021, autor: Exter01 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochanan Vloženo 19. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2018 Tak ja je tam mam uz taky. Diky Dusanbe82 za prizpusobeni primo v aute a upravu palivomeru v budikach, at ukazuje palivomer spravne. Jinak na info z radia se taky chystam [emoji6] Uprava dala mensi praci na zrucnost, ale stalo to za to. Jeste bilej podsvit a bude to top. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 29. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2018 Tak konečne som si tiež našiel chvíľu času a podarilo sa... len mam budíky anglické z roku 2007 chcem poprosiť či by sa nenašla daka dobra duša čo ma europske a firmware z nich či by neposkytol mam už aj europsku plaketu len smola je že nie firmware je tam totiž rozdiel v ukazovani rýchlosti stupnice su rozdielne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 30. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2018 Vypadá to slušně Na kolik taková sranda v dnešní době vyjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 30. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2018 noo tak pravdu povediac to ani neviem mňa to stálo námahu čo sa týka práce ale ja mam anglicke budíky a tie na moc nevídu snaď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochanan Vloženo 30. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2018 Me to vyslo na 3500 budiky f2, prizpusobeni 2tis, stare budiky 500 kvuli plexi, material tmel, sprej, smirek asi 200kc. A pak den prace. Vysledek ale stoji za to :-) jeste me ceka bilej podsvit ciselniku a budou top. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.