Richard M Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Zdarec...Roleta v kufru u fabie combi mi povolila a nenamotává...rozdělal jsem to, šla jen jedna strana, otáčel jsem s tím a snažil se to namotat, což se povedlo, ale nefunguje....potřeboval bych asi rozdělat i tu druhou stranu, abych se dostal k tomu pérku co tam údajně je, ale nejde to a nechci tam nic urvat...máte někdo podobnou zkušenost? dík za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Mám podobnou zkušenost, chtěl jsem to rozebrat a tež mi to nešlo. Já si myslím, že na tom nerozebíracím konci je taková kovová tyčinka s podložkou, podle mně by se měla ta podložka nějak sundat a potom by to šlo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 stalo se mi to taky a na obou stranách jsou plastový kraviny, který se lámou, proto se nechce navíjet jsou tam jakoby pružinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skleny Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 Salo se mi to samý, jedna strana jde celá sundat , ale ta druhá nejde. Jak to tak vypadá asi to ještě nikdo neopravil nebo snad Jo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svancara.pavel Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Mám úplně stejný problém. Nejdřív se mi zdálo, že se to namotává nějak blbě, tak jsem to rozdělal a byl na jedný straně prasklý plast. Zadělal jsem to s tím, že to šlo dál blbě, namotávala to jen pružina na jedný straně. Ptal jsem se, jestli se nedá někde sehnat jen ta část, co mi rupla, ale pravděpodobně se to neprodává. Potom mi prdla i druhá strana a už to nenamotává vůbec. Praskla mi úplně stejná část i na druhé straně a je to v ... Nová roletka je drahá a na vrakáči jsem nic nesehnal. Nemáte někdo typ, jak to opravit? Jinak rozdělat to jde. Jedna strana jde sundat odšroubováním šroubků, ale ty plasty tam drží na takový kovový tyčince na boku, přímo v ose tý roletky, kterou je potřeba vysunout. Je na to potřeba použít docela sílu, ale pak to jde krásně rozebrat, do posledního plastu Slepovat to ale nemá smysl, je tam veliký pnutí kvůli tý pružině. Nechápu, jak můžou tohle dělat z plastu. To už jsme taky v Číně? Poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonidas Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Neporadi niekto kde sa da kupit ta roletka na fabiu combi v dobrej cene?Co mi ponukali v predajni chceli za to cez 100eur co si myslim je dost za obycajny plast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svancara.pavel Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Neporadi niekto kde sa da kupit ta roletka na fabiu combi v dobrej cene?Co mi ponukali v predajni chceli za to cez 100eur co si myslim je dost za obycajny plast. Problém bude v tom, že se prodává jen celá roletka, nejdou sehnat jen ty dva malý plasty Jedině na vrakáči, ale ani tam jsem zatím nesehnal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 koukněte zde do bazaru a nebo na aukro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonidas Vloženo 26. Únor 2011 Sdílet Vloženo 26. Únor 2011 No kupoval som aj pouzitu roletku a predali mi taku ze bola tak isto pokazena tak veru toto sa cez net moc neoplati kupovat preto sa pytam ci neviete niekde na nete kde predavaju lacnejsie a nove tie roletky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alien27 Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 Poradíte mi někdo jak docílit, aby u roletky, to zadní "ucho" bylo sklopený dolů? U mého stroje je rovně, takže mezerou je poměrně dobře vidět do kufru dovnitř. U jiných je ucho víc sklopené dolů tak tam vidět není. Nějaký tip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alien27 Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 Nikdo jiný toto neřeší nebo nevyřešil? Dávat tam nějaké závaží se mi moc nechce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubk Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 já jsem si roletku opravil, roletka začala slábnout a nakonec se přestala navyjet uplně tak jsem ji rozdělal a je tam z jedné strany tyčka asi 40 cm dlouhá a naní je pružina tu jsem pořádně zajistil ze spodu a na hoře na točil pok vše smontoval a roletka chodí jako nová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alien27 Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Odpovím si sám Stačilo trochu ohnout dolu tu všitou tyčku u "ucha" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gejza100 Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 Zdravím, mimo téma trochu, ale neví někdo jestli by pasovala do FI kombi roleta z FII? Děkuji za dopověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GOLF10 Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Můžu poprosit o radu jak roletku opravit? Má někdo zkušenost jak ne to s opravou co rozdělat a nezničit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck001 Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 Zdravím, mimo téma trochu, ale neví někdo jestli by pasovala do FI kombi roleta z FII? Děkuji za dopověď. Nejde, F2 má roletu stahovací v "kolejnicích" a odjišťuje se (odklápí) přitlačením konce směrem dolů. Tuším, že i úpravou příp. výměnou plastů na bocích kufru to nejde... Do F2 je lehce širší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck001 Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 Můžu poprosit o radu jak roletku opravit? Má někdo zkušenost jak ne to s opravou co rozdělat a nezničit. Koupili jsme F1 combi a roletka byla totálně rozpadnutá na 3 kusy. Jen jsem rozšrouboval všechny šrouby, opatrně nasadil, zpět našrouboval a funguje. Bohužel jsem v tom žádnou vědu neviděl, nebo jsem měl fakt kliku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.