Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čau kluci, při mytí jsme si všimlul, že mám na střeše v těch prolisek popraskany po celé delce lak. Mate to také někdo? Už ste to nějak řešili? Zajíma mě to aby to nazačalo kvést???

A nemáš to stříkané???

Čau kluci, při mytí jsme si všimlul, že mám na střeše v těch prolisek popraskany po celé delce lak. Mate to také někdo? Už ste to nějak řešili? Zajíma mě to aby to nazačalo kvést???

Zdravim...měl jsem půjčenou AUDI A4 r.v.2006 a ta to měla na hodnš místech, to jsem koukal, že je to vůbec možný.

Měla popraskaný lak na rohu zadního blatníku, na přední kapotě už se lak hodně loupal a na střeše byly asi 3 místa.

Audinu jsem měl na týden půjčenou z AUTO JAROV, takže jsem to neřešil, ale překvapilo mi, že u AUDI se tato chyba objevila.

U škodovky máš 3 roky záruku na lak, tak zkus reklamovat.

Soused to měl na Fabii II, ta střecha je v těch místech lepená a ten lak časem popraská.

Nejdřív mu to chtěli opravit, ale nakonec dostal zpátky peníze.

V servise mu říkali, že je to nemoc i OII, ale já to zatím na své nepozoroval a nikde na fóru o tom nebyla

ani zmínka, a to ani u fabiatiků.

• Autor

Nebourane, ale rok vyroby 07/2005 takze uz je pozaruce na lak... Skoda no ale jeste se to zatim nikde neloupe...

To uz mi taky lidi rikali ze normalne tam maj auta listu u predchoziho auta jsem mel cerny listy v techto mistech...

A nemáš to stříkané???
  • 1 rok později...

zdravím dnes sem byl se svou oktávkou na reklamaci s lakem poraskala mi barva na střeše Dvojkové oktávky ( 4roky) nevim zda stím nemá někdo skušenosti..... v servisu byli ochotní ale prý to musí posoudit v Boleslavi tak doufám že se na mě nevyjebou....

s pár případama popraskanýho laku jsem se už setkal...a po proskoumání se zjistilo, že to způsobily ptačí ho...trus. tak uvidíš jak se k tomu MB postaví. Zkus hodit foto :palec2:

Něco podobného jsem řešil na svoji F II,ale měl jsem prasklý lak na střeše v tom žlábku. Zajel jsem do servisu vyfotili si to,poslali do Boleslavi a za týden volali že mám přistavit auto na opravu. Byla to normální reklamace,takže bez problému.

zdravím dnes sem byl se svou oktávkou na reklamaci s lakem poraskala mi barva na střeše Dvojkové oktávky ( 4roky) nevim zda stím nemá někdo skušenosti..... v servisu byli ochotní ale prý to musí posoudit v Boleslavi tak doufám že se na mě nevyjebou....

mám stejný problém,mám octavia 2 combi r.v 2005 stříbrné barvy a také se maám popraskaný lak na střeše.

• 1 rok později...

Cau mam octavia 2 rv 07. a mam to take popraskane ,loupe se to casem nebo to drzi praskli stejne co stim delat

dělá to každá OII, sám to mám na své, zatím jsem to neviděl odlupovat

Přidávám se, také to mám popraskané ale zatím se to neloupe a doufám že ani nebude.

na sve to zatim popraskane nemam, ale co sem koukal tak na obou prazich jsou takovy krupicky jako, ze to rezne pod lakem :kol-32:  resil to nekdo z vas?

• 1 měsíc později...

Tak mám to samé, praká to a v pár místech se to začíná loupat, to mám radost. Kolegovi na fábii stříkali celou střechu,ale měl to ještě v záruce...

Po zimě jsem dneska umýval auto a na hedné straně jsem si prasklinek taky všiml, sice jenom malé, ale jsou tam, tak to budu sledovat jestli se to bude praskat dál...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.