Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Čau kluci, při mytí jsme si všimlul, že mám na střeše v těch prolisek popraskany po celé delce lak. Mate to také někdo? Už ste to nějak řešili? Zajíma mě to aby to nazačalo kvést???

Vloženo
Čau kluci, při mytí jsme si všimlul, že mám na střeše v těch prolisek popraskany po celé delce lak. Mate to také někdo? Už ste to nějak řešili? Zajíma mě to aby to nazačalo kvést???

Zdravim...měl jsem půjčenou AUDI A4 r.v.2006 a ta to měla na hodnš místech, to jsem koukal, že je to vůbec možný.

Měla popraskaný lak na rohu zadního blatníku, na přední kapotě už se lak hodně loupal a na střeše byly asi 3 místa.

Audinu jsem měl na týden půjčenou z AUTO JAROV, takže jsem to neřešil, ale překvapilo mi, že u AUDI se tato chyba objevila.

U škodovky máš 3 roky záruku na lak, tak zkus reklamovat.

Vloženo

Soused to měl na Fabii II, ta střecha je v těch místech lepená a ten lak časem popraská.

Nejdřív mu to chtěli opravit, ale nakonec dostal zpátky peníze.

V servise mu říkali, že je to nemoc i OII, ale já to zatím na své nepozoroval a nikde na fóru o tom nebyla

ani zmínka, a to ani u fabiatiků.

Vloženo

Nebourane, ale rok vyroby 07/2005 takze uz je pozaruce na lak... Skoda no ale jeste se to zatim nikde neloupe...

To uz mi taky lidi rikali ze normalne tam maj auta listu u predchoziho auta jsem mel cerny listy v techto mistech...

A nemáš to stříkané???
  • o 1 rok později...
Vloženo

zdravím dnes sem byl se svou oktávkou na reklamaci s lakem poraskala mi barva na střeše Dvojkové oktávky ( 4roky) nevim zda stím nemá někdo skušenosti..... v servisu byli ochotní ale prý to musí posoudit v Boleslavi tak doufám že se na mě nevyjebou....

Vloženo

Něco podobného jsem řešil na svoji F II,ale měl jsem prasklý lak na střeše v tom žlábku. Zajel jsem do servisu vyfotili si to,poslali do Boleslavi a za týden volali že mám přistavit auto na opravu. Byla to normální reklamace,takže bez problému.

Vloženo

zdravím dnes sem byl se svou oktávkou na reklamaci s lakem poraskala mi barva na střeše Dvojkové oktávky ( 4roky) nevim zda stím nemá někdo skušenosti..... v servisu byli ochotní ale prý to musí posoudit v Boleslavi tak doufám že se na mě nevyjebou....

mám stejný problém,mám octavia 2 combi r.v 2005 stříbrné barvy a také se maám popraskaný lak na střeše.

• o 1 rok později...
  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...