Publikováno Květen 17, 200916 r Čau kluci, při mytí jsme si všimlul, že mám na střeše v těch prolisek popraskany po celé delce lak. Mate to také někdo? Už ste to nějak řešili? Zajíma mě to aby to nazačalo kvést???
Květen 18, 200916 r Čau kluci, při mytí jsme si všimlul, že mám na střeše v těch prolisek popraskany po celé delce lak. Mate to také někdo? Už ste to nějak řešili? Zajíma mě to aby to nazačalo kvést??? Zdravim...měl jsem půjčenou AUDI A4 r.v.2006 a ta to měla na hodnš místech, to jsem koukal, že je to vůbec možný. Měla popraskaný lak na rohu zadního blatníku, na přední kapotě už se lak hodně loupal a na střeše byly asi 3 místa. Audinu jsem měl na týden půjčenou z AUTO JAROV, takže jsem to neřešil, ale překvapilo mi, že u AUDI se tato chyba objevila. U škodovky máš 3 roky záruku na lak, tak zkus reklamovat.
Květen 18, 200916 r Soused to měl na Fabii II, ta střecha je v těch místech lepená a ten lak časem popraská. Nejdřív mu to chtěli opravit, ale nakonec dostal zpátky peníze. V servise mu říkali, že je to nemoc i OII, ale já to zatím na své nepozoroval a nikde na fóru o tom nebyla ani zmínka, a to ani u fabiatiků.
Květen 18, 200916 r Autor Nebourane, ale rok vyroby 07/2005 takze uz je pozaruce na lak... Skoda no ale jeste se to zatim nikde neloupe... To uz mi taky lidi rikali ze normalne tam maj auta listu u predchoziho auta jsem mel cerny listy v techto mistech... A nemáš to stříkané???
Březen 29, 201114 r zdravím dnes sem byl se svou oktávkou na reklamaci s lakem poraskala mi barva na střeše Dvojkové oktávky ( 4roky) nevim zda stím nemá někdo skušenosti..... v servisu byli ochotní ale prý to musí posoudit v Boleslavi tak doufám že se na mě nevyjebou....
Březen 29, 201114 r s pár případama popraskanýho laku jsem se už setkal...a po proskoumání se zjistilo, že to způsobily ptačí ho...trus. tak uvidíš jak se k tomu MB postaví. Zkus hodit foto
Březen 29, 201114 r Něco podobného jsem řešil na svoji F II,ale měl jsem prasklý lak na střeše v tom žlábku. Zajel jsem do servisu vyfotili si to,poslali do Boleslavi a za týden volali že mám přistavit auto na opravu. Byla to normální reklamace,takže bez problému.
Duben 4, 201114 r zdravím dnes sem byl se svou oktávkou na reklamaci s lakem poraskala mi barva na střeše Dvojkové oktávky ( 4roky) nevim zda stím nemá někdo skušenosti..... v servisu byli ochotní ale prý to musí posoudit v Boleslavi tak doufám že se na mě nevyjebou.... mám stejný problém,mám octavia 2 combi r.v 2005 stříbrné barvy a také se maám popraskaný lak na střeše.
Únor 28, 201312 r Cau mam octavia 2 rv 07. a mam to take popraskane ,loupe se to casem nebo to drzi praskli stejne co stim delat
Únor 28, 201312 r Přidávám se, také to mám popraskané ale zatím se to neloupe a doufám že ani nebude.
Březen 4, 201312 r na sve to zatim popraskane nemam, ale co sem koukal tak na obou prazich jsou takovy krupicky jako, ze to rezne pod lakem resil to nekdo z vas?
Duben 15, 201312 r Tak mám to samé, praká to a v pár místech se to začíná loupat, to mám radost. Kolegovi na fábii stříkali celou střechu,ale měl to ještě v záruce...
Duben 15, 201312 r Po zimě jsem dneska umýval auto a na hedné straně jsem si prasklinek taky všiml, sice jenom malé, ale jsou tam, tak to budu sledovat jestli se to bude praskat dál...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.