Krejdy Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Čau kluci, při mytí jsme si všimlul, že mám na střeše v těch prolisek popraskany po celé delce lak. Mate to také někdo? Už ste to nějak řešili? Zajíma mě to aby to nazačalo kvést??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 A nemáš to stříkané??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Čau kluci, při mytí jsme si všimlul, že mám na střeše v těch prolisek popraskany po celé delce lak. Mate to také někdo? Už ste to nějak řešili? Zajíma mě to aby to nazačalo kvést??? Zdravim...měl jsem půjčenou AUDI A4 r.v.2006 a ta to měla na hodnš místech, to jsem koukal, že je to vůbec možný. Měla popraskaný lak na rohu zadního blatníku, na přední kapotě už se lak hodně loupal a na střeše byly asi 3 místa. Audinu jsem měl na týden půjčenou z AUTO JAROV, takže jsem to neřešil, ale překvapilo mi, že u AUDI se tato chyba objevila. U škodovky máš 3 roky záruku na lak, tak zkus reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Soused to měl na Fabii II, ta střecha je v těch místech lepená a ten lak časem popraská. Nejdřív mu to chtěli opravit, ale nakonec dostal zpátky peníze. V servise mu říkali, že je to nemoc i OII, ale já to zatím na své nepozoroval a nikde na fóru o tom nebyla ani zmínka, a to ani u fabiatiků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Nebourane, ale rok vyroby 07/2005 takze uz je pozaruce na lak... Skoda no ale jeste se to zatim nikde neloupe... To uz mi taky lidi rikali ze normalne tam maj auta listu u predchoziho auta jsem mel cerny listy v techto mistech... A nemáš to stříkané??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čendaoktávka2 Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 zdravím dnes sem byl se svou oktávkou na reklamaci s lakem poraskala mi barva na střeše Dvojkové oktávky ( 4roky) nevim zda stím nemá někdo skušenosti..... v servisu byli ochotní ale prý to musí posoudit v Boleslavi tak doufám že se na mě nevyjebou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 s pár případama popraskanýho laku jsem se už setkal...a po proskoumání se zjistilo, že to způsobily ptačí ho...trus. tak uvidíš jak se k tomu MB postaví. Zkus hodit foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 Něco podobného jsem řešil na svoji F II,ale měl jsem prasklý lak na střeše v tom žlábku. Zajel jsem do servisu vyfotili si to,poslali do Boleslavi a za týden volali že mám přistavit auto na opravu. Byla to normální reklamace,takže bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino5 Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 zdravím dnes sem byl se svou oktávkou na reklamaci s lakem poraskala mi barva na střeše Dvojkové oktávky ( 4roky) nevim zda stím nemá někdo skušenosti..... v servisu byli ochotní ale prý to musí posoudit v Boleslavi tak doufám že se na mě nevyjebou.... mám stejný problém,mám octavia 2 combi r.v 2005 stříbrné barvy a také se maám popraskaný lak na střeše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misad1 Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Cau mam octavia 2 rv 07. a mam to take popraskane ,loupe se to casem nebo to drzi praskli stejne co stim delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 dělá to každá OII, sám to mám na své, zatím jsem to neviděl odlupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Přidávám se, také to mám popraskané ale zatím se to neloupe a doufám že ani nebude. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 na sve to zatim popraskane nemam, ale co sem koukal tak na obou prazich jsou takovy krupicky jako, ze to rezne pod lakem resil to nekdo z vas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 Tak mám to samé, praká to a v pár místech se to začíná loupat, to mám radost. Kolegovi na fábii stříkali celou střechu,ale měl to ještě v záruce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysolet007 Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 Po zimě jsem dneska umýval auto a na hedné straně jsem si prasklinek taky všiml, sice jenom malé, ale jsou tam, tak to budu sledovat jestli se to bude praskat dál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.