ivanj Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 Zdravím Vás přátelé, tímto bych rád otestoval, jaký by byl zájem vzájemně si pomáhat nejen slovem zde na diskuzi, ale i praktickou pomocí v oblasti diagnostiky a autoelektriky na vozech Škoda. Pro zájemce z Prahy a okolí tedy nabízím pomocnou ruku v případech, že se chtějí pokusit svůj problém řešit svépomocí, ale nemají k dispozici potřebné vybavení. Já můžu nabídnout základní vybavení pro paralelní diagnostiku (digitální dvoukanálový osciloskop) a seriovou diagnostiku VAG-COM pro komunikaci s řídícími jednotkami a samozřejmě i klasický multimetr na elektrické veličiny. Dnes sice už dávno není v kurzu někomu bezplatně pomáhat, ale věřím, že v tom lze najít více skutečného uspokojení, než v radosti, že sousedovi chcípla koza. Pokud někdo může nabídnout nějaké další vybavení, jistě to bude přijato s povděkem. Ideální by bylo vytvořit nějaký lokální svépomocný klub, který by výrazně rozšiřoval možnosti jednotlivce jak vybavením, tak i znalostmi a praktickou zkušeností. Případní zájemci o pomocnou ruku mne můžou kontaktovat na e-mailu ca305672@tiscali.cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LupinusCor Vloženo 26. Září 2011 Sdílet Vloženo 26. Září 2011 Děkuju za info. Co se týče oken, myslím, že přepsat hodnoty v konfortce, aby se okna vytahovaly/stahovaly, při zamknutí/odemknutí dálkou. Zatím díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 stahování oken přes USB kabel neuděláš, potřebuješ sériový + čistý DOS (nemusí být nainstalován, stačí bootovací CD). Pak ovšem záleží na roku výroby, jestli máš tripling, tak tipuju že to je facelift a na něm se to rozchodit nedá - musel bys vyměnit dveřní jednotky a natahat jinou kabeláž. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanj Vloženo 5. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 LupinusCor: poslal jsem Ti soukromou zprávu. Ivan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misak Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 Ahoj, je tady nejaky kolega, ktery je z Hradce Kralove u ktereho bych si mohl nechat precist moji Fabii ? Zlobi me AC, a auto se pri desti strasne mlzi. Jednou to chladi a z niceho nic to zacne mega topit a nejde to zeslabit. Pomuze kdyz se vypne motor a zapne motor. Díky, Michal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 Pylový filtr máš nový? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misak Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Mam novy asi před 2 tydnama. Máto s tím něco společného ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 ...Jednou to chladi a z niceho nic to zacne mega topit a nejde to zeslabit. Pomuze kdyz se vypne motor a zapne motor. Díky, Michal. to vypadá na zanesený potenciometr servomotorku mísící klapky - jsou tu o tom témata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik.a Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 Zdravím, chcel by som sa opýtať či sa dá nastaviť cez VAG na Fabii 6Y (r.v.2001) corner light prisvietenie hmlovkami alebo treba aj niečo dorobiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 čo viem, tak potrebuješ kabeláž jednotlivo pre pravú a ľavú hmlovku...a ešte si nie som istý, či to nebolo len pre F2/Room Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik.a Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 aha tak to si ma moc nepotešil...a čo také užitočne si môžem nastaviť na aute cez vag bez nejakej prerábky? Ako si môžem aktivovať zvukový signál nezapnutých pásoch pri jazde? nie len pri naštartovaní. To by mohlo isť či? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 tam je potrebné čidlo nejaké určite. len tak z ničoho nič to pískať nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik.a Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 hej mám tam mikrospínač len neviem ako to mam nastaviť cez vag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 ke kódování budíků (adresa 17) přičíst 2 ale musíš mít zámek pásu s kontaktem a kabel od něj do budíků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norbert05 Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Čau lidi, je tu nekdo z prahy kdo by mi dneska projel čerstve zakoupenou a dost nemocnou fabii v Praze ? Kdyby me nahodou jeste nekdo vedel nasmerovat na nekoho kdo umí spravovat budíky, nebo k nim má více info, budu fakt vdečnej. Dekuju, N. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gloomik Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 (editace) Můžu se prosím zeptat? Mám po staré alfě kabel a teď bych nutně potřeboval napíchnout Fabii 1,2HTP 40kw z roku 2006, protože se mi rožla kontrolka "systém kontroly výfukových plynů" a auto po přidání plynu začne cukat, až nakonec na plyn nereaguje vůbec, tak bych rád zjistil, oč jde, než to hodím někde do servisu. Bude tento kabel funkční nebo musím koupit jiný. OBD2 koncovku má, ale .... Děkuji http://gloom.rajce.idnes.cz/alfa#WP_20140220_001.jpg http://gloom.rajce.idnes.cz/alfa#WP_20140220_002.jpg http://gloom.rajce.idnes.cz/alfa#WP_20140220_003.jpg A ještě jakou verzi programu vag-com použít. Děkuji Editováno: 20. Únor 2014, autor: gloomik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jepeto_613 Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Opytam sa mozno hlupost, ale pre mna neznaleho problematiky vie mi niekto poradit ako sa s tym software VAG-com pracuje ?? Najdem niekde popis ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djstudio Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 No něco malo na netu je ale videl sem u jednoho kolegy co mne delal diagnostiku s timhle softem. Ale nevedel sem ze je to tak drahy. http://www.vag-com.cz/zbozi/3589/Diagnosticka-prirucka-VIS.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dornbos Vloženo 29. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2014 Zdravím, našel by se někdo v okolí Svitav cca 150km :-D kdo by mi dovedl vyčíst pin budíků na fabii1 (maxidot), nejlépe během dneška nebo zítřka :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 Zdravím. Někdo s VAGem na Náchodsku či Police nad Metují ? Potřeboval bych dokódovat pár věcí do RApida 2013. Díky za zprávu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 a proto píšeš do sekce Fabia I?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scootey Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Ahoj, je tu někdo z okolí Brna, případně JM kdo je schopný a ochotný vyčíst mi pin z budíku na Fabii I? případně umí i upravit km (potřebuji přidat, výměna přistojovky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 (editace) Ahoj umím.Jsem od Uh.Brodu.Když budeš chtít tak napiš SZ. Editováno: 23. Únor 2016, autor: Mirek 835 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechp Vloženo 30. Květen 2020 Sdílet Vloženo 30. Květen 2020 Zdravím nemám ani tak problém ale přicházím s dotazem na kontakt.. Prý byl měl být někde ve Frýdku Místku nějaký pán co se vyzná přes diagnostiky vyčtení pinu a různých věcí . nezná jej někdo z vás ? předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.