Přejít na obsah

Co vy na to?


mobb77

Doporučené příspěvky

Je fakt že to dílenské zpracování nejní jako origo,zvláště ve spodní části,nedostatek je v tom že jsen použil pravej držák a přední překryt je otočený,ale na tu bídu co to bylo za pakárnu, jen si oddělejte levou stranu a hnet pochopíte ;) a co se týče rádia tak zas tak hrozný to nejní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

prosim, kde a za kolik se to da sehnat? dekuju!

Odpověď je jednoduchá, Kde?- ve tvým autě a za kolik? to je věc poptávky a nabídky,ten pravý jsem koupil za 300 a levý je odměna za věrnost od jednoho dodavatele ,no a pak ti stačí ostrý nůž,trpělivost a odvaha.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak píše BOBIK ,ale bacha jsou tam takové pérka a ty se rádi uvolňujou potom zapadnou do útrob palubky a je to pakárna to hledat. Jinak co se týče lakování pozor na jednu věc a to že ty mřížky jsou z výroby stříklí takovým matným povrchem a ten jakmyle na to stříkneš základ na plast,tak se skrabatí a začne se loupat,doporučuji buď obrousit 300 brusným papírem ,nebo stříknout tím základem a tak za 5 minut ostrým nožem oškrábat,dál to upravýš jako kazdej jinej povrch před lakováním tj. základ na plast,základovka s plničem a barvu jakou chceš,jen u laku pozor stačí jedna vrstva jinak se to potom blejská ja psí ku.... a je to nepříjemný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...