Září 30, 20177 r combi2002: Mam fabii combi 1.9 tdi 74kw r.v. 04 pred face. Budiky s maxikem co chci davat jsou z F1 RS 1.9 tdi 74kw po face. Z tech budiku s maxidotem nejde vycist pin. Pin ze sveho auta mam.Ondra16v: S Dusanem jsem byl domluveny pred dvema mesici,ze mu poslu svou RJ a budiky,klice a udela to. Bohuzel potrebuju mit denne auto v provozu :-(
Září 30, 20177 r A Co poslat mu jen budíky s maxidotem, ať je přehraje na před face, vyčte pin a nastaví km a ostatní už uděláš s běžným kabelem co má každý doma. Nebo v okolí. Upraveno Září 30, 20177 r od Combi2002
Září 30, 20177 r Kdyby sel vycist pin,tak by to udelal i cosby,ne? Jenze se to nepodarilo. Pry to mozna vypada na porusenou eeprom. Jinak budiky komunikovali. Nastaveni km. Jen ten pin nejde vycist.
Září 30, 20177 r Zkus člena fóra s nickem Honza72. Pokud je z části nefunkční epromka tak jsi v háji, musel by se odpájet ten čip a sehnat a nahrát nový. Viděl jsem kouzla s budíkama, v podstatě jsou univerzální, stačí mít správné folie a dump a uděláš z benzínu disel nebo obráceně.
Září 30, 20177 r Dik za typ. Cosby bude jeste neco zkouset tak uvidime. A kdyby mel nekdo maxidot s tim cislem a umel by stahnout obsah budiku a poslat,budu rad.Zacnu to resit od jednoduchsi cesty ;-)
Březen 15, 20187 r Kde sa da zohnat maxidot na fabiu 1 predfacelift ? A pojde cely display ci len polovica mam 2 din radio android 7.1.2 diky
Květen 7, 20187 r Kdyby nekdo chtel, prodavam svuj maxidot.Snad neva,ze to davam tady odkazem.https://auto.bazos.cz/inzerat/89264078/Maxidot-Skoda-Fabia-1.php
Červen 11, 20187 r Zdravim Pisu v jmene meho kamose. On dodelal maxika k fabie 1 RS a ma par problemu. 1. jednotka ukazuje mu chybu cidla oleje. Ma jine cidlo a neukazuje tepkoty oleje. Prosim o cislo cidla teploty oleje , ktere to cidlo mohl by pouzit. Bude pasovat cidlo oleje z F2Fl 1.2Tsi? 2. je możnost pripojit neorigo radio k maxika aby maxik ukazoval stanice apod? 3. Jde nastavit polsky jazyk u maxiku? Kdyz mi se jeste neco vzpomni tak budu psat. Dekuji vsem za rady Tomuś. Upraveno Červen 11, 20187 r od TOMUS
Červen 11, 20187 r Ahoj, 1.) najprv by som skusil vymenit za druhe cidlo ci nie je problem v nom a keby nahodou tak davat cidlo len z F2 predFL (1,9tdi)... F2 fl pokial viem uz nemala 1,9tdi a jej elektronika funguje cez inu siet takze sa nedaju pouzit ani budiky z fl. 2.) je ta moznost ale radio to musi podporovat, byt kompatibilne z vw systemom a tych radii je velmi malo a patria k tym drahsim 3.) ak mal polsky jazyk aj na starom maxiku alebo niektory ho ma tak by s tym nemal byt problem, skusim zajtra pozriet ci ho maxik podporuje Upraveno Červen 11, 20187 r od Falcon9
Červen 11, 20187 r Vim ze F1 mela can 1.6 a F2FL mam can 2.0 To bych musel kupit jednotku k teho radia nebo skodovacke radio? Za jazyk diky . Skus prosim.
Červen 11, 20187 r v F1 nerozbehas budiky z F2 FL a ani radio. To by si musel preskladat komplet celu elektriku
Listopad 11, 20195 r Nevíte někdo, kdy se začal dávat do Fabie maxidot? V ceníku pro rok 2003 ještě neni.
Únor 2Úno 2 Nevi nekdo jaka jsou cisla budiku s maxidotem? Narazil na tyto dve verze 6Y0920841 - tachometr do 200km 6Y0920843 - tachometr do 240km Cisla ale jeste obsahuji dalsi pismena. Jako napriklad 6Y0920843B nebo 6Y0920841M, L atd. Nevite co presne znamenaji? take bych chtel znat seriove cislo pro predfacelift jestli existuje.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.