Standis Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Zdarec chlapaci!Potřeboval bych poradit. Už několikrát mě předjela fabie a měla pravé vnější zrcatko velke a ne to malý uplně skoro na nic. Nevíte někdo kde se to zrcátko da sehnat? V Praze se da sehnat na vrakovišti do 1000 kč To by mě zajímalo kde... asi máš na mysli ze starý kokty, ale to tam nejde... Jsou to přímo z fabie a je to vrakoviště ve Vršovicích, akorát si ho musíš nastříkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 http://auto-moto.veletrh.com/koupit/fab-p-...inal-elit-crashtady se dá kdyžtak koupit za 1400 Jo, ale podle čísla je to malý. Foto je spíš jen ilustrační. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Zdarec chlapaci!Potřeboval bych poradit. Už několikrát mě předjela fabie a měla pravé vnější zrcatko velke a ne to malý uplně skoro na nic. Nevíte někdo kde se to zrcátko da sehnat? V Praze se da sehnat na vrakovišti do 1000 kč I to anglický pravý ?? A kde by se tam vzalo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Jo, pravý velký. jak to mám vědět, kde se tam vzalo. já jsem ho tam kupoval a jen jsem si ho hodil do barvy a bylo na autiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Jo, pravý velký. jak to mám vědět, kde se tam vzalo. já jsem ho tam kupoval a jen jsem si ho hodil do barvy a bylo na autiku Tak to pak jo Hned zítra tam zajedu a poohlídnu se po něm taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanl Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 (editace) Ahojte. Pekne prosim ake su objednavacie cisla pre anglicku verziu velkeho zrkadla v plnej elektrike pre Fabku MR2006 Dakujem Ivo Editováno: 26. Listopad 2007, autor: ivanl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Tak mám informaci, že levé anglické s výhřevem lze sehnat u škodovky v přípravě na lak za pouhých, světe drž se, 2124 Kč. Co je teda dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Tak mám informaci, že levé anglické s výhřevem lze sehnat u škodovky v přípravě na lakza pouhých, světe drž se, 2124 Kč. Co je teda dost no a este pripocitaj lakovanie, tam si tiez zvyknu peknu palku prihodit. ked mi to zratali v skodovke ND+lak+praca mechanika, nepamatam sa uz presne na sumu, ale bol som z toho hned kludnejsi a uvedomil som si ze to zrkadlo az tak nepotrebujem ina vec je samozrejme ak sa clovek do toho pusti cez znamych a ma diely z dobreho zdroja, potom nie je o com... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Tak mám informaci, že levé anglické s výhřevem lze sehnat u škodovky v přípravě na lakza pouhých, světe drž se, 2124 Kč. Co je teda dost no a este pripocitaj lakovanie, tam si tiez zvyknu peknu palku prihodit. ked mi to zratali v skodovke ND+lak+praca mechanika, nepamatam sa uz presne na sumu, ale bol som z toho hned kludnejsi a uvedomil som si ze to zrkadlo az tak nepotrebujem ina vec je samozrejme ak sa clovek do toho pusti cez znamych a ma diely z dobreho zdroja, potom nie je o com... Mi to povídej, tady strojvůdce mi jedno vyfouknul přímo před nosem za 650 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cappuccino Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 tak mám docela načato že ho koupím. pravé, anglické, bez výhřevu, s ručním ovládáním. Prosím nemáte číslo dílu a cenu z etky? mě to na pc neběhá. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cappuccino Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Tak jsem se nechal trochu informovat zrcátko pravé velké - 6Y2 857 502 BA a nebo je ještě za tím B41 podle etky černá satén, ale to nevím jestli mám brát jako prostě černou co je na classicu nebo je to něco speciálního. Nemáte někdo ponětí jak to rozlousknout? Co je které číslo. Já bych potřeboval klasické manuální černé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Černá satén je to, co mají nelakovaný varianty, jak říkáš, třeba Classic, ale dá se samozřejmě taky lakovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 tak mám docela načato že ho koupím. pravé, anglické, bez výhřevu, s ručním ovládáním. Prosím nemáte číslo dílu a cenu z etky? mě to na pc neběhá. Díky moc bych ti osobně doporučil v elektrice, přeci jen se líp parkuje, když si ho můžeš sklopit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cappuccino Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 (editace) mohl bych poprosit o cenu kdo má přístup do etky? základ černé bez výhřevu a el. nastavení. Díky číslo by mělo být 6Y2 857 502 BA B41 prosím je to správné číslo? pravé zrcátko, velké, černé, manuálně nastavitelné, nevyhřívané. stejné a použitelné na pravou stranu aby v tom bylo vidět. Prosím potvrďte nebo vyvraťte mi to Editováno: 26. Listopad 2007, autor: cappuccino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 viz obrázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanl Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Ahojte. Pekne prosim ake su objednavacie cisla pre anglicku verziu velkeho zrkadla v plnej elektrike pre Fabku MR2006 Dakujem Ivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cappuccino Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 ještě by mě zajímala cena, případně cena lakovaného do cappuccino metal. opět manuál bez výhřevu. jen jestli se nevyplatí už jít do zrcátek v barvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Lakování se dělá až pak a to má každý servis jiný, nekoupíš to už nalakovaný, to nejde Koupíš maximálně v přípravě do laku, tzn. v plniči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Ahojte.Pekne prosim ake su objednavacie cisla pre anglicku verziu velkeho zrkadla v plnej elektrike pre Fabku MR2006 Dakujem Ivo Byl jsi na na straně 1 člověče??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanl Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Ahojte.Pekne prosim ake su objednavacie cisla pre anglicku verziu velkeho zrkadla v plnej elektrike pre Fabku MR2006 Dakujem Ivo Byl jsi na na straně 1 člověče??? Ano bol, ale ja chcem aj vo farbe/pripadne s pripravou na farbu a pre MP 2006. ivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Tak to musíš ale napsat, že chceš s přípravou pro barvu Nemyslím si, že jsou odlišnosti v provedeních pro MR04 (to je ta moje fotka na str. 1) a MR06, ale ať někdo ještě potvrdí. Jinak pokud chceš základovanou verzi, mělo by být na konci místo "/B41" "/GRU" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Dle vyjádření technika od Škoda Auto uveřejněné v časopise Škoda revue je objednací číslo pro velké pravostranné zrcátko 6Y2857502BC a stojí 1700 Kč. Barvu ovšem neuvádí, takže to asi bude plastové černé, ale i to se nechá nalakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Dle vyjádření technika od Škoda Auto uveřejněné v časopise Škoda revue je objednací číslo pro velké pravostranné zrcátko 6Y2857502BC a stojí 1700 Kč. Barvu ovšem neuvádí, takže to asi bude plastové černé, ale i to se nechá nalakovat. K tomu časopisu mám jisté výhrady, takže bych si to raději ověřil ... Reportáže pěkné, fotky taky, ale občas nějaké drobné nepřesnosti. Pokud by někdo chtěl, dám důkaz místo slibů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cappuccino Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 prosba k lakování zrcátka. Prosím vás kdo to dělal. lakuje se podle originálu jen ten kryt na zrcátko nebo i ten černý plastový rámeček uvnitř zrcátka? Je to dal by se říct jen půl rámeček, drží na spodním plastu celého zrcátka. Já to mám bohužel vše z klasika a nevím jestli stačí k lakýrovi odnést ty překryty nebo i ty černý rámečky. Je to trochu lama dotaz ale nemám podle čeho porovnat nebo kde se kouknout jak to mají fábie z výroby. dík moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Z výroby je ten rámček tuším tiež nalakovaný.Ja som to lakoval sám a tiež som ho striekol.Pri lakovaní hrán toho veľkého plastu ti lakýrnik zastrieka aj vnútro (aspoň z časti) a ono by to vyzeralo zle,keby si mal lem zrkadla v laku,ten polrámik čierny a vnútro zasa v laku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.