Duben 8, 201213 r Jirik: Dc: zrcátko se pak tváří jako origo = jde vše vidět, parádně seřídit....a vše na sebe sedne bez úprav lukascruz: taky možnost...jediná nevýhoda je cena
Červen 17, 201213 r Čau kluci, máte nějakej spešl nápad jak sundat z toho čepu tu hovadskou pružinu s tím narážecím ježkem? Dík moc
Červen 18, 201213 r Vzdyt to jde lehce dolu... ..jen trocha zrucnosti.. ...delam uz druhe a mel jsem ji venku za 2 minuty
Červen 18, 201213 r to jsi mu teda poradil chlape clunny: je tam taková vějířová sponka (dle tebe ježek), vezmeš šroubovák (velikostně tak, aby se dal strčit pod tu podložku), šroubovákem zapáčíš jednotlivé "výstupky" té sponky a zapáčíš, aby se lehce výstupek vyhl směrem nahoru...postupně zapáčíš u všech těch výstupků a sponka ti sama vyleze ven.....tu sponu si schovej, když to budeš montovat zpět, tak jí tam nasadíš a jednotlivé výstupky zaklepneš malým kladivkem, bude zase držet jak má
Červen 18, 201213 r kibi> přesně tak mne to napadlo taky, ale bojím se že při vracení zpátky je zlomím, ale pokud jste to takhle udělali i vy a držela tak to zkusím taky, jen doufám že mi neustřelí hlavu Děkuji
Červen 18, 201213 r já už dělal dvě sady a své jsem sundaval vícekrát....jednoduše při skládání zpět vrátíš pružinku, nacvakneš vějířovou sponku, do ruky vezmeš větší šroubovák a zaklepneš jednotlivé výstupky (nožičky) té podložky - ona se jakoby hryzne do toho kovového středu, na kterém je navléklá ta pružinka....spona se musí naklepat na fest, aby se zrcátko neklepalo, nekvedlalo
Červen 18, 201213 r to jsi mu teda poradil chlape hele ja jsem to psal z iphone.... clunny : neboj nic nezlomis ............jinak postup napsal Kibi....taky jsem se bal,kdyz jsem to delal,ale ted je to brnkacka,bude i pro tebe jinak ja to klepal prubojnikem a v pohode Upraveno Červen 18, 201213 r od radiss33
Červen 18, 201213 r radiss: no co napsat na radu neradu...ale třebas to clunnyho nakoplo do práce PS: že je to psaný z iphone nezjistím...někomu se to tu vypisuje, tobě ne
Červen 19, 201213 r Já mám taky malé zrcátko a pěkně mě to se*e. Naučil jsem se kvůli tomu při přejíždění z pruhu do pruhu v rychlosti ohlídnout přes rameno. Ale co, alespoň mi to jezdí rychleji, mám přece významně menší odpor vzduchu. A spotřeba je taky nižší nejméně o 0,00000000000000000000001 l/100km. To jsem na tom uplně stejně s tím otáčením přes rameno!!!!
Září 27, 201212 r Rád bych si také vyměnil pravé zrcátko na své fábce za to z octavie, jen nevím se kterým kabelem sehnat. Dlouhý, nebo krátký? Nevím od jakého roku, nebo proč se dávaly dva druhy(délky) kabelů. Nebo jsem to jen blbě pochopil a stačí to přepinovat (připájet?)někde přímo u nově nasazeného velkého zrcátka na původní kabel vedoucí z vozu? Mám MR 9/2002. Výhřev i el. ovládání.
Září 28, 201212 r stačí to přepinovat...nebo cvaknout a spojit rychlospojkama + smršťovací bužírka PS: jako u všeho je lepší mít trochu delší...co nevejde se vždycky schová
Listopad 19, 201212 r Mohu sehnat pravé dlouhé zrcátko anglickou verzi za 1000,-Kč, el. ovládané + výhřev, manuálně ovládané 850,-Kč. V případě zájmu pište SZ Edit: Nyní možno i na Octavia I s přípravou na lak. ceny stejné. Upraveno Listopad 20, 201212 r od Cejsi
Listopad 20, 201212 r Manuál za nějakou slušnou cenu by nebyl? :-) Mohu sehnat i manuálně ovládané za 850,-Kč. V případě zájmu mi napiš SZ ;-)
Listopad 27, 201212 r ja som objednaval z http://www.nahradni-dily-zh.cz/SKODA/FABIA-I--6Y-/Vnejsi-zrcatka/ . Vsetko sedi len je tam asi o 1mm vecsia diera pri klbe ako v originali (funguje aj elektrika a vyhrievanie)
Prosinec 5, 201212 r Takže když bych potřeboval mechanické tudíž i nevyhřívané které si mám objednat? Hned to první co je na obrázku velké? EDIT: Už jsem našel že je velké Upraveno Prosinec 5, 201212 r od Bullets
Březen 11, 201312 r Zatím marně sháním pravé, velké, elektrické s přípravou pro lak na auto před FL, tj. s dlouhým kabelem a hnědou svorkovnicí. Nemáte někdo nějaký typ? Nebo koupit s krátkým kabelem, dokoupit svorkovnici a prodloužit kabely. Bude to fungovat? Ty pravá, co se nabízejí v E-shopech, to jsou pro auta s pravostranným řízením, nebo je to nějaká druhovýroba pro levostranné řízení? Logicky ty anglická nejsou zrovna moc vhodná, kvůli jinému základnímu úhlu naklonění k podélné ose vozu.
Říjen 12, 201410 r čau kluci, prosím o radu, povedlo se mi sehnat pravé velké zrcátko z ang.verze fabie i v barvě, ale ten sklon je tam fakt blbý.... chci se zeptat, pomůže kdyby se vyměnil jen vnitřek za vnitřek z OI? A jde to vůbec?
Červenec 1, 201510 r Ahoj, take sem si koupil velke prave zrcatko ale mel sem manual a koupil sem v elektrice s vyhrevem, tak se chci zeptat jestli to nekdo umi zapojit aby to vse fungovalo.Dekuji Upraveno Červenec 1, 201510 r od Timmy
Červen 8, 20187 r Zdravím, mal by som na Vás takú otázku, existuje adapter na plochy konektor a stvorcovy? Chcem vymenit pravé elektricky vyhrievane zrkadlo na velké, ale na velkom je plochy konektor a na starom stvorcový. Ako to zapojit? Vdaka Plochý: https://www.skoda-diely.sk/data/items/171/579b244e86466.jpg Stvorcovy: https://www.skoda-diely.sk/data/items/37/4ce31b95ee844.jpg
Únor 22, 20196 r https://www.skoda-diely.sk/katalog/fabia/nahradne-diely/karoserie/spatne-zrkadla-390.html?sort=z-a
Leden 30, 20241 r Měl by někdo zájem o výměnu elektrického velkého pravého zrcátka za manuální velké pravé zrcátko? Já mám to elektrické, Praha a okolí a ideálně v barvě 9102
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.