dj.gets Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 chtěl bych se zeptat jestli nevíte o nějaké upravě nebo něčeho na zvíšení výkonu motoru u ty mí 1.6.75kw, rok mám 2001.díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 chtěl bych se zeptat jestli nevíte o nějaké upravě nebo něčeho na zvíšení výkonu motoru u ty mí 1.6.75kw, rok mám 2001.díky Nejlepší úpravou je prodat a koupit 1.8T.... Jestli máš motor BFQ, tak mám ten samý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 chtěl bych se zeptat jestli nevíte o nějaké upravě nebo něčeho na zvíšení výkonu motoru u ty mí 1.6.75kw, rok mám 2001.díky Nejlepší úpravou je prodat a koupit 1.8T.... Jestli máš motor BFQ, tak mám ten samý. Tak nejak, zadnej zazrak z toho nevydolujes bez velkejch uprav motoru. Ale neco jde, ne ze ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.gets Vloženo 27. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 chtěl bych se zeptat jestli nevíte o nějaké upravě nebo něčeho na zvíšení výkonu motoru u ty mí 1.6.75kw, rok mám 2001.díky Nejlepší úpravou je prodat a koupit 1.8T.... Jestli máš motor BFQ, tak mám ten samý. Tak nejak, zadnej zazrak z toho nevydolujes bez velkejch uprav motoru. Ale neco jde, ne ze ne co třeba mysliš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matěj Pertl Vloženo 25. leden 2021 Sdílet Vloženo 25. leden 2021 Zdravím přátelé Jsem zde nový a jsem velice rád že s vámi mohu zdílet nadšení..fotky..zkušenosti sem tam nějaké ty problémy a mnoho dalšího. Jako první se chci zeptat jakým způsobem by se dal u mojí Octavie 1 tour 2009 1.6 MPI 77kw zvednout výkon? Předem děkuji za rady triky a třeba i návody Ano vím...mohu koupit RS atd atd. Ale v okolí ji má každý a nechci být ten o kom si budou mnozí myslet že ty kousky pneumatiky na každým semaforu jsou odměně 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 25. leden 2021 Sdílet Vloženo 25. leden 2021 Mám mimo jiné taky O1 Tour 1.6 2009 MPI ale ta má v TP jen 75kw. Buď rád, že ti nežere olej a tuším, že se tady akorát řešila prodleva na plynu a obrať se na ladiče motorů. V mém okolí znám jen jednu O1 RS... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpatrikm Vloženo 25. leden 2021 Sdílet Vloženo 25. leden 2021 Vymen olej v prevodovke za originalny,vymen cidlo na kluke,nastav rozvody na 28-87,vymen egr,vymen gumicky na sani.Jazdi autom na cca 3000 ot/min.Od 3500 sa otvara druhe sanie takze to je len na dialnicu.Raz dva krat do tyzdna si vyskusaj ci na trojke sa da ist 120km/h.Pri takomto pouzivani si bude RJ zrychlovat na max. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matěj Pertl Vloženo 25. leden 2021 Sdílet Vloženo 25. leden 2021 S těmi rs to byl jen decentní vtípek doufám že jsem nikoho neurazil či nerozzlobil :). Olej ji naštěstí nechutná ale vodu ..to má žízeň velkou ale to už se léčí. Ano s jedním komunikuji ale tady si myslím že se třeba najde někdo kdo o tom jen nemluví ale sám v motoru má a má nějaké zkušenosti z používáním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matěj Pertl Vloženo 25. leden 2021 Sdílet Vloženo 25. leden 2021 V 27. 3. 2006 na 23:15, dj.gets napsal: co třeba mysliš? No ja právě vůbec nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matěj Pertl Vloženo 25. leden 2021 Sdílet Vloženo 25. leden 2021 V 27. 3. 2006 na 22:53, krysarr napsal: Tak nejak, zadnej zazrak z toho nevydolujes bez velkejch uprav motoru. Ale neco jde, ne ze ne No já z toho ani žádný velký věci nechci každopádně pár koniku navíc by se hodilo i když větším zásahům a investic do motoru se taktéž nebráním ale zase ofci chci používat každý den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 27. leden 2021 Sdílet Vloženo 27. leden 2021 Nedostaneš z toho nic navíc, je to atmosféra, nedá se dostat víc jak 1-2 kW pomocí úprav sání atd. a to nemůžeš pocítit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macouch Vloženo 8. Duben 2021 Sdílet Vloženo 8. Duben 2021 všechny pohonné jednotky 1,6 MPI/75 kW jsou na svém výkonovém maximu, navíc je to atmosférická pohonná jednotka. Víc se z toho prostě vymačkat nedá. Viz https://cimbu.cz/chiptuning-skoda-octavia-1-3.html A to ještě můžou být majitélé jedničkových Octavií rádi, že s tímto motorem si nepořídili dvojkovou Oktávku. To je teprve lenoch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 8. Duben 2021 Sdílet Vloženo 8. Duben 2021 Přesně tak. S tímto motorem už nebudes mít žádné vzrušující efekty a můžes ho pouze rozbít. https://vtech.pl/katalog/chip-tuning-Skoda-Octavia-II-1.6-MPI-75kW-102KM V tomto motoru bych nic nepohnul a užíval si jeho spolehlivosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.