Přejít na obsah

Pneu AVON ZV5

Kooudy

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny. Po delším hledání v nápovědě jsem usoudil, že téma s AVON ZV5 tu ještě není, tak zkouším štěstí. Chci na oktávce vyměnit všechny 4 kola, které už jsou sjeté na asi 2mm. Měl bych k mání právě AVON ZS5 za 2000,- kus i s montáží. Prej je to u nás novinka, před tím byla ZV3 Něco jsem našel na pneu revue http://www.pneurevue.cz/casopis/news.php?id=734. Nebo mě kolega automechanik nabízel Kleber Hydraxer, ale cenu nevím. Já toho nenajezdím moc, ročně asi 8 - 10 000 a z toho část na zimních gumách. Prozatím mám původní letní gumy Bridgestone Turanza. A chtěl bych to obout na 1.9 TDi 81kW combi. Poradíte mi?? Už jsem za poslední měsíc do auta vrazil dost : STK, výměna oleje a filtrů atd, takže bych chtěl do toho vrazit maxi 2000,- za kus a pokud možno i s prací :o)), ale není podmínkou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak píše kolega.

Za 2000 kč můžeš mít i jiný značky.

Třeba Goodyear EFFICIENTGRIP FP, ale ty přesahujou limit o 28 kč (2028 kč) nebo Pirelli P7 V za 1777kč, Michelin Energy za 2100 kč, Barum Bravuris 2 za 1500 kč, Michelin Pilot Exalto PE2 za 2020 atd...........

Jen pohledat na netu a obejít pár servisů. Někde dávaj zajmavý slevy, nebo nazutí a vyvážení zdarma.

Editováno: , autor: Luďa
Odkaz ke komentáři

Díky za rady, už jsem se mrkl i na netu a ty AVONy tady nemají zas až tak dobré reference a za ty prachy ........ Trochu se mi nechce na těch gumách šetřit, když má autíčko najeto asi 53 000 km. Takže jsem si dal takový limit +- 2000 ks, pokud možno i s montáží. Ještě mrknu na Firestone TZ 300 (1990,-), Pirelli P7 (1820,-), Dunlop SP Sport (1830,-), Continental Sport contact 2 (1920,-) nebo Goodyear Excellence (1950,-).

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...