Duben 6, 200619 r amogh: jasny pokud se mu to proste libi tak proste neni co resit, taky mam veci na aute co se libej me a jinejm ne. Takze sem pro. Jinak fakt ti tu cestu nezavidim tam bych se bal poslal i offroad .
Duben 6, 200619 r amoghova cesta je fakt morda, sem ji prubnul na seriovym podvozku a i tak to byl zážitek!!!, jezdit ji denně na 17 bych nerad!!
Duben 6, 200619 r chudejstudent: tyhle koláče sem chtěl taky, nakonec jsem šel do jinejch, takže chválim, líběj se mi, skoda jen že jich jezdí celkem hodně!!! laky: soráč, ale o kýči bych vtvim případě radši moc nemluvil!
Duben 7, 200619 r amoghova cesta je fakt morda, sem ji prubnul na seriovym podvozku a i tak to byl zážitek!!!, jezdit ji denně na 17 bych nerad!! ted uz to jde, je trosku upravena a hlavne prece jenom na 17´´ jsem vejs v zimë na 15 kách to bylo ejste lepsi
Duben 7, 200619 r Možná, že se budete někteří, co mě znají divit, dal jsem si teď na auto 15"-ky. Po necelých čtyřech letech odježděných na 14"-kách bych to shrnul. 15"-ky jsou o dost tvrdší než 14"ky. Poznat to jde hlavně na příčných výtlucích a na retardérech. Při vjetí do díry je slyšet podstatně větší rána, než u menších kol. Naopak jízda po pěkné cestě je úplně o něčem jiném, auto je klidnější, lépe reaguje na pohyb volantem a nevím jestli se mi to udá, že je i tišší než na plechu. Samozřejmě je i hezčí, než na 14" plecháčích a to je hlavní důvod, proč jsem do toho šel. Ovšem auto na 17, nebo 18 si na silnici v okolí Ostravy opravdu nedovedu představit, s tím souhlasím s Cosbym. Omlouvám se, že příspěvek trošičku zavání OT
Duben 7, 200619 r Já jsem od OV přes zimu koupil 17" a teď na tom týden jezdím a úplna pohoda! Hodně lidí mi to rozmlouvalo, že to bude strašné a vůbec to tak není ale to už jsem psal v jiném tématu! Dokonce i můj taťka co mě nutil do 16" tak uznal, že je to v pohodě!
Duben 9, 200619 r Ľudia, čo vidiíte na tých 18" a nebodaj 19" diskoch na Fabiu? Veď tam už ani nie je guma. S tým sa dá ešte aj jazdiť a prežiť to? Alebo s tým jazdíte len v lete a na jeseň, keď sú už po zime zaplátané všetky jamy? Ja mám na aute obuté 235/50 R18 (celkom veľké kolesá) a na naše rozmlátené cesty je to tak akurát. Môžem vymiesť aj nejakú tú dieru a nič sa nedeje.
Duben 9, 200619 r BTW musím študenta pochváliť, že sa mi tie jeho kolesá celkom páčia (s výnimkou toho lesklého stredu).
Duben 17, 200619 r No tak treba Lovosice-Most neni nic extra, pac je to silnice prvni tridy Cestu z Usti do Liberce ale asi neznas, vid?? Tomu rikam teror ridice LB-UL jezdím 1x týdně. Větší mrdku jsem neviděl. Největší mazec je u Chrastavy, Cvikova, Kamenice, Markvartice....... prostě všechno !!! Asi přezuju na letní pásy, nebo si domontuji ještě jednu nápravu !!
Duben 17, 200619 r Možná, že se budete někteří, co mě znají divit, dal jsem si teď na auto 15"-ky. Po necelých čtyřech letech odježděných na 14"-kách bych to shrnul. 15"-ky jsou o dost tvrdší než 14"ky. Poznat to jde hlavně na příčných výtlucích a na retardérech. Při vjetí do díry je slyšet podstatně větší rána, než u menších kol. Naopak jízda po pěkné cestě je úplně o něčem jiném, auto je klidnější, lépe reaguje na pohyb volantem a nevím jestli se mi to udá, že je i tišší než na plechu. Samozřejmě je i hezčí, než na 14" plecháčích a to je hlavní důvod, proč jsem do toho šel. Ovšem auto na 17, nebo 18 si na silnici v okolí Ostravy opravdu nedovedu představit, s tím souhlasím s Cosbym.Omlouvám se, že příspěvek trošičku zavání OT Až někdy pojedeš po "hezké" silnici, hoď sem foto, ať vím jak taková silnice vypadá , já jí totiž ještě nikdy neviděl. Myslím že jsme se o ní učili ve škole, ale zatím ještě nikdy jsem ji neviděl
Duben 23, 200619 r Ahojm zakoupil jsem zde nafocenou Fabku, je super teď ale jezdí na 17 215x45. Viz moje foto.
Duben 23, 200619 r Ahoj zakoupil jsem zde nafocenou Fabku, je super teď ale jezdí na 17 215x45. Viz moje foto. 150.psd
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.