Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ahojte, chcem sa opytat, je tu niekto, kto by mi namontoval tempomat? najlepsie stredne, zapadne Slovensko alebo morava??

diky

Prostějov

páčka nová origo škoda s kolíbkou

1600,- se vším všudy

A náhodou někdo z okolí Loun nebo z Prahy??? Kdyby tu náhodou z této lokality někdo byl, tak prosím dejte vědět...

Upraveno od kocka87

• 3 týdny později...

Vašo,kolik stojí montáž tempomatu?

A ty neumíš číst. Vždyť to tam má Vaša napsáno. Je to asi o dva příspěvky výše.

poslal jsem i cenu za samotnou montáž

Číst umím,jenom mě zarazila cena.Psal jsem zde na foru jednomu uživateli,a ten mi nabýdl tempomat i s montáží za 2600kč.Proto mě překvapila ta cena.Myslel jsem,že je to pouze tempomat s kabeláží,ale Vaša opravdu nabízí za fantastyckou cenu a hned jsem se u něho objednal. :w00t1:

No víš my jsme kluci z Moravy a jsme spolehliví a nenároční

Vašík je super a umí! :palec2:

• 2 týdny později...

Tak dneska jsem byl u Vaši na výměnu tempomatu z tlačítkového na kolíbkové.Super,Vaša umí a parádní cena.Doporučuji Vašu. :specool::rock:

kdyz uz menit funkcni tempomat, tak jedinne za multifunkcni volant ;) BTW muzes sem hodit foto jak to vypada?

tys nikdy neviděl tempomat s kolíbkou ???

heh no prave dnes som si to montoval bola to pre mna trochu fuska vytiahnut ten protikus svorkovnice ale podarilo sa a dokonca to aj funguje :palec2: som na seba patricne hrdy kol5

:palec2:

Tak tento mam montovany z fabriky. On se delal i jiny? Nikdy jsem jiny nevidel...

Su 2 druhy tempomatovych paciek. :);)

Upraveno od PROCHY603

Ktory tip objednat do Octy 1.9SDI rv99 LX. Aky je v nich rozdiel? V tempomatoch sa moc nevyznam. Diky za odpoved.

Pasuju oba do SDI. Rozdiel je len v ovladani na packach. :) Komfortnejsia je vid foto: ;)

Kde objednat? Odporucas autorizovany servis/shop pre Skoda ? Resp. ak mas nejaky navyse mozeme sa dohodnut.

Upraveno od juro sdi

Dakujem za tip-idem sa tam zaregistrovat.

mi ta cena nepřijde nijak extra na tom SK klubu

ale je pravda že nevím o lepší na SK.

Ktory tip objednat do Octy 1.9SDI rv99 LX. Aky je v nich rozdiel? V tempomatoch sa moc nevyznam. Diky za odpoved.

Jestli tempomat, tak to si kup rovnou volant s ovladanim ;)

No tych 47 eur +15 za kabel nie zas tak zle. Vydel som uz vecsie zbytocnosti za viac grosov. Hold hustota a kvalita trhoveho prostredia to umoznuje.

nebud blaaaaazon.... kabel som nasiel na tom slovenskom fore za 10 eur. packu som kupil v skodovke origo za 34,40eur. montoval som si to sam takze ma to vyslo 46,40 aj z postovnym 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.