mario1977 Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Ahojte, chcem sa opytat, je tu niekto, kto by mi namontoval tempomat? najlepsie stredne, zapadne Slovensko alebo morava?? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Prostějov páčka nová origo škoda s kolíbkou 1600,- se vším všudy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocka87 Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 (editace) A náhodou někdo z okolí Loun nebo z Prahy??? Kdyby tu náhodou z této lokality někdo byl, tak prosím dejte vědět... Editováno: 11. Únor 2009, autor: kocka87 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Vašo,kolik stojí montáž tempomatu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 A ty neumíš číst. Vždyť to tam má Vaša napsáno. Je to asi o dva příspěvky výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 poslal jsem i cenu za samotnou montáž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Číst umím,jenom mě zarazila cena.Psal jsem zde na foru jednomu uživateli,a ten mi nabýdl tempomat i s montáží za 2600kč.Proto mě překvapila ta cena.Myslel jsem,že je to pouze tempomat s kabeláží,ale Vaša opravdu nabízí za fantastyckou cenu a hned jsem se u něho objednal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 No víš my jsme kluci z Moravy a jsme spolehliví a nenároční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Vašík je super a umí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Tak dneska jsem byl u Vaši na výměnu tempomatu z tlačítkového na kolíbkové.Super,Vaša umí a parádní cena.Doporučuji Vašu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 kdyz uz menit funkcni tempomat, tak jedinne za multifunkcni volant BTW muzes sem hodit foto jak to vypada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 tys nikdy neviděl tempomat s kolíbkou ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 heh no prave dnes som si to montoval bola to pre mna trochu fuska vytiahnut ten protikus svorkovnice ale podarilo sa a dokonca to aj funguje som na seba patricne hrdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Tak tento mam montovany z fabriky. On se delal i jiny? Nikdy jsem jiny nevidel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 (editace) Su 2 druhy tempomatovych paciek. Editováno: 14. Březen 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Ktory tip objednat do Octy 1.9SDI rv99 LX. Aky je v nich rozdiel? V tempomatoch sa moc nevyznam. Diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Pasuju oba do SDI. Rozdiel je len v ovladani na packach. Komfortnejsia je vid foto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 (editace) Kde objednat? Odporucas autorizovany servis/shop pre Skoda ? Resp. ak mas nejaky navyse mozeme sa dohodnut. Editováno: 14. Březen 2009, autor: juro sdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Autorizak urcite nie. Cena je sialena... Pozri na slovenskom skoda fore, nejake ponuky tam su. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Dakujem za tip-idem sa tam zaregistrovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 mi ta cena nepřijde nijak extra na tom SK klubu ale je pravda že nevím o lepší na SK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Ktory tip objednat do Octy 1.9SDI rv99 LX. Aky je v nich rozdiel? V tempomatoch sa moc nevyznam. Diky za odpoved. Jestli tempomat, tak to si kup rovnou volant s ovladanim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 No tych 47 eur +15 za kabel nie zas tak zle. Vydel som uz vecsie zbytocnosti za viac grosov. Hold hustota a kvalita trhoveho prostredia to umoznuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 nebud blaaaaazon.... kabel som nasiel na tom slovenskom fore za 10 eur. packu som kupil v skodovke origo za 34,40eur. montoval som si to sam takze ma to vyslo 46,40 aj z postovnym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.