ceannu Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Caute, mate niekto skusenosti s tymto alarmom. Zacal mi nejako blbnut. Vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Zkušenosti s ním nemám,ale koupil jsem si ho asi pred tydnem a ted se chystam ze ho budu instalovat.Jen tak nahodou nemontoval sis ho sam?Potreboval bych vedet kam co zapojit.Prossssíííím poradte,díky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceannu Vloženo 2. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 nemontoval som ho sam...mam s nim problem...chystam sa s nim pohrat cez vikend.... vyzera to na spinac vo dverach...spina mi stale alarm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Ty a nepamatujes si jak se to zapojuje?Dost by mi to pomohlo.Ja to chcu taky udelat sam,nechce se mi davat penize za namontovani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alco Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Dik za odpoved,ale alarm sem si uz zapojil sam a mam ho tam asi 4mesice a vsechno vpoho.Chvála českým kutilům .A ušetřil sem pro mě dost peněz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Dik za odpoved,ale alarm sem si uz zapojil sam a mam ho tam asi 4mesice a vsechno vpoho.Chvála českým kutilům .A ušetřil sem pro mě dost peněz a hoj, chci ho tam taky montovat sam. tak pokud by byla nejaka rada na co si dat pozor, tak prosim napiste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camilo Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 Dik za odpoved,ale alarm sem si uz zapojil sam a mam ho tam asi 4mesice a vsechno vpoho.Chvála českým kutilům .A ušetřil sem pro mě dost peněz hoja, aky alarm si montoval od portmana? mas aj nejake vnutorne snimace? diki. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 nemontoval som ho sam...mam s nim problem...chystam sa s nim pohrat cez vikend.... vyzera to na spinac vo dverach...spina mi stale alarm robi ti to odjakživa čo maš ten alarm alebno len poslednu dobu? maš to zapojene cez diody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceannu Vloženo 16. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2006 sorry chlapi...ale ten alarm uz fici normalne... sposoboval to volny kontakt na baterke... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.