Publikováno Červen 15, 200916 r Mam pre skusenych diagnostikov jednu otazku. V mojej Octe1 r.v99 SDI odisli budiky a ja som zohnal funkcne,ale starsie s cervenym podsvietenim(r.v97-98). Od vymeny pristrojovky (je to uz rok) registrujem extremnu odchylku rychlomeru. Moja otazka znie: je mozne ,ze budiky su zle nakodovane??? Dnes som Vagom zistil, ze su to budiky VDO 08 č.1U1919033G. Aktualne kodovanie je: 02140. Chcem sa spytat ake ma byt prve dvojcislie(ostatne pozicie su spravne). Jedna sa o model LX s prevodovkou 02k. Vdaka za vase reakcie!!
Červen 15, 200916 r Myslím,že to máš bez výbavy tak by dle DP mělo být první dvojčíslí 00 nebo dle obrázku z DP 08. Já bych dal 00
Červen 16, 200916 r Autor Vdaka za prispevok. Viem,ze mam auto bez vybyvy a prve dvojcislie by malo byt "00". Len ma zavadza to ,ze prevodovka 02K ako taka figuruje v kodovani budikov. Povodne som mal na mysli to,ake dvojcislie pouzit pri prevodovke 02K bez vybavy. Este raz vdaka za reakciu- :palec2:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.