mischicka Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Tohle mě docela děsí, když si uvědomím kolik jezdíme po dálnici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/daln...e-uzavrena.html Něco od nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machoš Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 I takhle to někdy dopadá .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luks Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 kristova hodino...http://www.novinky.cz/krimi/169434-bocni-n...al-octavii.html http://www.pozary.cz/rubriky/udalosti/nara...ulil_17777.html Celkem by mě zajímalo jak se mu to tam povedlo,jezdim tudy do práce a je tam pěkná cesta.Možná se vyhejal srnčímu,to tam přebíhá často...každopádně masakr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozupa Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Jedu jednoho krasneho dne z ranni smeny z Mlady Boleslavy smer Česká Lípa ...a v Jestřebí pouštím chodce na přechodu zaroven s autem co jede v proti smeru najednou slysim kvileni brzd frajer jel 100 zbrzdil na 70km-h a napalil me primo na zadek....no viz foto total crash:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuckyLuke Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Každopádně tohle nebylo v 70-ti ani náhodou ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 A když tam máš tu kouli. Podíval ses pod koberec? Nemáš zdeformovanou podlahu? Nebo něco jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Je klidně možný že ani nevyndáš rezervu, protože mi přijde že kouly máš moc blízko k nárazníku, takže to bude hnutá kára v podlaze kufru. Oprava asi mnohem složitější než to vypadá na první pohled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Preco sa toto vlakno objavilo tu? Vzdy bolo v sekcii lamparna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Tak to jsem v tom udělal bordel já, dal jsem to sloučit s tím co je v odkazu, pardon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Jedu jednoho krasneho dne z ranni smeny z Mlady Boleslavy smer Česká Lípa ...a v Jestřebí pouštím chodce na přechodu zaroven s autem co jede v proti smeru najednou slysim kvileni brzd frajer jel 100 zbrzdil na 70km-h a napalil me primo na zadek....no viz foto total crash:) toto je náraz cca v 30-40km rychlosti, být to v 70ti, tak se zlomí zadní blatníky nebo rovnou lem nad kolem v prostoru dveřía to samé udělá i střecha + by se ještě zohly 5. dveře. pokud nemáš zvlnění blatníky a dveře dovnitř, tak je to celkem OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Dnes D1 Rousínov... dál fota nedám radši, každopádně ten řidič v tom vozidle pořád je - je zmáčklej dozadu za spolujezdce...mrtvej hned.. vyprošťování cca 4 - 5 hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 hm, pěkná práce s Audinkou. To bude tím, že nebyl připoutanej. Klidně sem foto hoď, nebo pošli po SZ, jesli to jde nebo na maila. Čelní srážka? To musel bejt kalup, že to takhle zacvičilo s tou OOOO. Hele, jak se sbíraj ty kousky, do kbelíku nebo do pytle, nebo jak se to kompletuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 (editace) to si piš že byl pripoutanej, ale palubka byla místo předních sedadel a borec natlačenej směrem dozádu za spolujezdce... byl kompletní, jen měl otevřený zlomeniny stehenních kostí, otevřenej pajšl apod... tekla mu krev z uší + nosu .... http://www.pozary.cz/rubriky/udalosti/ridi...onem_18394.html Tady je fotka jen ilustrativní.... a kolo to bylo asi, ale podívej na vzorek - gumu nemůže takovýmto způsobem ohoblovat během nehody !!!!! Editováno: 21. Červen 2009, autor: Standis pozor na zbytečné citace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Dnešní nehoda autobusu: http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/17...-zranenych.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 to si piš že byl pripoutanej, ale palubka byla místo předních sedadel a borec natlačenej směrem dozádu za spolujezdce... byl kompletní, jen měl otevřený zlomeniny stehenních kostí, otevřenej pajšl apod... tekla mu krev z uší + nosu ....http://www.pozary.cz/rubriky/udalosti/ridi...onem_18394.html Tady je fotka jen ilustrativní.... a kolo to bylo asi, ale podívej na vzorek - gumu nemůže takovýmto způsobem ohoblovat během nehody !!!!! fire, to s tím připoutáním byl vtip Jinak toto bych viděl na kriminál jak pro řidiče, tak i pro provozovatele a hezky na dlouho. Kvůli šetření na gumách tam někdo zařval. Ono to tak asi nedopadne, ale zasloužili by si to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 byl to protektor a uvolnil se dle mého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 (editace) Tak jsem se dnes vrátil z dovolené. Letadlem. Proč? Vysvětlení na fotkách... no... připadám si jak kokot. "Tohle se mi přece nemůže stát"... jel jsem do zatáčky, uklouzl zadek, dal jsem kontra, chytil se předek a byla tam zeď... auto je doteď v Chorvatsku, já si o dva dny prodloužil dovolenou a netušim co teď. Aspoň, že jsem už v ČR. Jen doplňující otázka pro znalé - v autě jsme byli čtyři, jedna slečna si zlomila ruku o sedačku před ní, takže já budu souzen z tresného činu ublížení na zdraví z nedbalosti s horní sazbou 10 let, je to tak? Příště letím letadlem tam i zpátky... zradila kluzká chorvatská silnice... auta je mi líto... ale kamarádky víc... Tak takhle vypadá Fabia ve 40 km/h proti zdi... Editováno: 27. Červenec 2009, autor: samurai Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Tak jsem se dnes vrátil z dovolené. Letadlem. Proč? Vysvětlení na fotkách... no... připadám si jak kokot. "Tohle se mi přece nemůže stát"... jel jsem do zatáčky, uklouzl zadek, dal jsem kontra, chytil se předek a byla tam zeď... auto je doteď v Chorvatsku, já si o dva dny prodloužil dovolenou a netušim co teď. Aspoň, že jsem už v ČR. Jen doplňující otázka pro znalé - v autě jsme byli čtyři, jedna slečna si zlomila ruku o sedačku před ní, takže já budu souzen z tresného činu ublížení na zdraví z nedbalosti s horní sazbou 10 let, je to tak? Příště letím letadlem tam i zpátky... zradila kluzká chorvatská silnice... auta je mi líto... ale kamarádky víc...Tak takhle vypadá Fabia ve 40 km/h proti zdi... Fuj,no do háje.. ještě jde o to v jaké zemi budeš stíhaný z trestného činu ještě že je to "jen" ruka.. jestli tam nebyl alkohol a nepřiměřená rychlost a slečna nebude souhlasit s trestním stíháním,mohl by jsi se z toho dostat "jen" s podmínkou a nějaké ty odpracované hodiny... Alespon u bratránka to tak bylo,měl něco podobného v Německu,ale stíhání bylo v ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 A bola vobec slecinka priputana? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 A bola vobec slecinka priputana? Slecinka samozrejme pripoutana byla, jinak by ji asi doted sbirali po aute. Jen se prastila rukou o sedacku pred ni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 (editace) Kde se ti to přesně stalo? Byla mokrá silnice nebo to ulítlo na suchu? Někde jsem četl, že když je tam mokro, tak tam silnice můžou mít takový vlastnosti, jako když jsou namrzlý. Editováno: 29. Červenec 2009, autor: mambo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Tak ta delka trestu se mi jeví jako kravina,když někdo někoho autem zabije tak dostane špatně 2 roky a Ty za zlomenou ruku máš sazbu 10let to je nějaká kokotina.já měl taky už bohužel bouchanec se zraněním a stálo mě to 4000kč na pokutě,před 4roky ještě bez bodu.nevím jak je to v Chorvatsku,ale určo to taky nebude žádné vězení jinak by už seděla pulka světa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Kde se ti to přesně stalo? Byla mokrá silnice nebo to ulítlo na suchu? Někde jsem četl, že když je tam mokro, tak tam silnicemůžou mít takový vlastnosti, jako když jsou namrzlý. Říká se,že ten jemnej píseček a prach od moře když zmokne ja jak náledí a dokonce prej mistní jezdí na zimákách,psaly to někde v motorist. časáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2009 hlavním důvodem, je že do asfaltu přimílají vápenec, kterého tam mají na rozdávání a ten způsobuje to klouzání, nejen za mokra (ikdyž tehdy je to fakt extrém) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.